Suicide Squad

James Gunn leleplezte a The Suicide Squad teljes szereplőgárdáját

Miután kiderült, hogy hamarosan kezdődik a The Suicide Squad forgatása, James Gunn rendező felfedte a teljes szereplőgárdát.

Miután kiderült, hogy hamarosan kezdődik a The Suicide Squad forgatása, James Gunn rendező felfedte a teljes szereplőgárdát.

Az elmúlt hónapok pletykái után James Gunn végre elárulta, hogy kik lesznek a The Suicide Squad főszereplői, melyek között azoknak a neveit is olvashatjuk, akiket többször is szóba hoztak a filmmel. A szereplőgárda visszatérői Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney és Joel Kinnaman, ám a sok új meglepetés között szerepel John Cena, Michael Rooker és Taika Waititi neve is. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Rendkívül ígéretesnek néz ki a film, bár Gunn hozzátette, hogy nem kellene ragaszkodnunk a kiadott lista minden szereplőjéhez, hiszen mint ahogy a film címe is mutatja, ez egy öngyilkos osztag, és az első részt követően a folytatásban is lesznek áldozatok. Egyik áldozat éppen Will Smith lett, akinek nevét hiába keressük, ütemezési gondok miatt sajnos nem tudta elvállalni Deadshot szerepét, akárcsak Katana (Karen Fukuhara). Viszont ott lesz a folytatásban Margot Robbie, mint Harley Quinn.

Néhány órával korábban a Warner Bros. azt is megerősítette, hogy szeptemberben kezdődik a forgatás, ami várhatóan Atlantában indul, s Panamában végződik. A The Suicide Squad bemutatója 2021. augusztus 6-án lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
The Suicide Squad James Gunn

A The Suicide Squad forgatása Atlantában kezdődik, majd James Gunn Panamában folytatja

Next Article
Joker

Már magyar szinkronnal is megnézhető a Joker végső előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!