Űrlord

James Gunn elárulta, hogy mit csinált Űrlord a Végjáték végső csatáját követően

A galaxis őrzői franchise rendezője, James Gunn most azt árulta el, hogy Űrlord mit csinált és merre ment, miután a Bosszúállók legyőzték Thanost a Végjáték hajrájában.

A galaxis őrzői franchise rendezője, James Gunn most azt árulta el, hogy Űrlord mit csinált és merre ment, miután a Bosszúállók legyőzték Thanost a Végjáték hajrájában.

Sok idő után Peter Quill, azaz Űrlord visszatért a Földre a tavaly bemutatott Bosszúállók: Végjátékban. A Végtelen háború óta tudjuk, hogy Peter Missouriban született, majd anyja halála után még egészen fiatalon elhagyta a Földet, fosztogatónak állt Yondu oldalán. Peter nem túlzottan vágyott vissza a Földre, és amilyen gyorsan csak lehetett, távozott.

A kérdés csak az, hogy mit csinált a karakter abban a rövid kis időben, hogy a Bosszúállók legyőzték Thanost, majd röviddel ezelőtt hogy Thor társaságában a Galaxis Őrzői elhagyták a bolygót. Ezen a kérdésen sok rajongó töprengett az elmúlt egy évben, de tegnap James Gunn rendező megválaszolta ezt az igen „fontos” kérdést is.

Peter undorodott attól, hogy visszatért a Földre, és amilyen gyorsan csak tudott, elhagyta a bolygót. Peter teljes egészében anyja haldoklásával kapcsolja össze.James Gunn

Maximálisan érthető, hogy Peter miért nem szeretett volna sok időt eltölteni a bolygón, hiszen csak fájdalomra lel itt, emlékek, amik mind az anyjára emlékeztetik. Sok rajongó bánatára az Őrzők távoztak a Földről, új kalandok után a távoli galaxisban, mert sokan megnézték volna, ahogy Peter beáll a Bosszúállók közzé. Majd talán a nem olyan távoli jövőben, újra egyesíteni kell erőiket, hogy megfékezzék a galaxis rettegett új gonoszát.

A Galaxis Őrzőivel legközelebb a Thor: Szerelem és mennydörgésben találkozhatnak a rajongók – tudtuk meg mindezt Vin Dieseltől.

Total
6
Shares
Previous Article
Disney+

5 hónappal az indulás után már több mint 50 millió előfizetővel rendelkezik a Disney+

Next Article

A Bandai Namco Entertainment lesz a Guilty Gear - Strive - kiadója

Related Posts
Wide Screen YouTube