Főoldal Filmek James Gunn cáfolta a rajongói teóriát Gamora és Mantis A galaxis őrzői vol. 3.-as szerepéről
Filmek

James Gunn cáfolta a rajongói teóriát Gamora és Mantis A galaxis őrzői vol. 3.-as szerepéről

Mint mindegyik Marvel-filmnél, A galaxis őrzői vol. 3. is szigorú titoktartás között készül, azonban James Gunn véget vetett az egyik Gamora/Mantis teóriának.

855
Bosszúállók: Végtelen háború

Mint mindegyik Marvel-filmnél, A galaxis őrzői vol. 3. is szigorú titoktartás között készül, azonban James Gunn véget vetett az egyik Gamora/Mantis teóriának.

A Marvel Moziverzumban Mantis olyan képességgel van felvértezve, hogy képes olvasni és befolyásolni más karakterek érzelmeit, és miután bemutatták a rajongóknak Gamora 2014-es alakját a Bosszúállók: Végjátékban, mindenki arról találgat, hogy a folytatásban esetleg vissza tudják-e majd szerezni az Gamora emlékeit – hiszen Thanos a Végtelen háborúban megölte lányát a fő idősíkon a Lélekkőért.

Még ha ez meg is történne a folytatásban, akkor James Gunntól A galaxis őrzői vol. 3. kerülhetne sor erre, nem pedig a Thor: Szerelem és mennydörgésben, amiben Vin Diesel állítása szerint szinten feltűnnek majd az Őrzők – elvégre a Végjáték végén együtt indulnak az univerzumba, s a negyedik Thor-film is a trilógia előtt játszódik.

Tegnap azonban Gunn közösségi oldalán reagált a rajongói találgatásra, s elmondta, hogy Gamora emlékeit nem lesz olyan egyszerű visszaállítani. Valójában nem is lehet cél, hogy Gamora visszaszerezze a régi emlékeit, de amennyiben mégis erre kerülne sor, akkor azt nem Mantisnak köszönhetné majd. Szóval marad a remény, hogy Űrlord és Gamora között újra fellángoljon a szerelem.

Nincs erre még korán? Láttuk őket, hogy fordítva működik, amikor Mantis Gamora fájdalmaival töltötte fel Thanost. De az emlékek gondolatok, nem érzelmek. Mantis nem tud olvasni vagy gondolatokat küldeni, csak érzelmeket. Ma estére nincs több kérdés!

A Galaxis Őrzői elvileg már jövőre visszatértek volna, ha 2018-ban nincs James Gunn és Disney között a balhé, amikor kirúgták a rendezőt, majd fél évvel később megbocsátottak neki. Ő azonban munkát kapott a Warner és DC társánál a The Suicide Squad élén, így csak jövőre tudja folytatni a munkát a Marvelnél. A galaxis őrzői vol. 3. legvalószínűbb, hogy csak 2023-ban kerül a mozikban, tekintettel a teljes Marvel Moziverzum 4. fázis eltolására.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.