Bosszúállók: Végtelen háború

James Gunn cáfolta a rajongói teóriát Gamora és Mantis A galaxis őrzői vol. 3.-as szerepéről

Mint mindegyik Marvel-filmnél, A galaxis őrzői vol. 3. is szigorú titoktartás között készül, azonban James Gunn véget vetett az egyik Gamora/Mantis teóriának.

Mint mindegyik Marvel-filmnél, A galaxis őrzői vol. 3. is szigorú titoktartás között készül, azonban James Gunn véget vetett az egyik Gamora/Mantis teóriának.

A Marvel Moziverzumban Mantis olyan képességgel van felvértezve, hogy képes olvasni és befolyásolni más karakterek érzelmeit, és miután bemutatták a rajongóknak Gamora 2014-es alakját a Bosszúállók: Végjátékban, mindenki arról találgat, hogy a folytatásban esetleg vissza tudják-e majd szerezni az Gamora emlékeit – hiszen Thanos a Végtelen háborúban megölte lányát a fő idősíkon a Lélekkőért.

Még ha ez meg is történne a folytatásban, akkor James Gunntól A galaxis őrzői vol. 3. kerülhetne sor erre, nem pedig a Thor: Szerelem és mennydörgésben, amiben Vin Diesel állítása szerint szinten feltűnnek majd az Őrzők – elvégre a Végjáték végén együtt indulnak az univerzumba, s a negyedik Thor-film is a trilógia előtt játszódik.

Tegnap azonban Gunn közösségi oldalán reagált a rajongói találgatásra, s elmondta, hogy Gamora emlékeit nem lesz olyan egyszerű visszaállítani. Valójában nem is lehet cél, hogy Gamora visszaszerezze a régi emlékeit, de amennyiben mégis erre kerülne sor, akkor azt nem Mantisnak köszönhetné majd. Szóval marad a remény, hogy Űrlord és Gamora között újra fellángoljon a szerelem.

Nincs erre még korán? Láttuk őket, hogy fordítva működik, amikor Mantis Gamora fájdalmaival töltötte fel Thanost. De az emlékek gondolatok, nem érzelmek. Mantis nem tud olvasni vagy gondolatokat küldeni, csak érzelmeket. Ma estére nincs több kérdés!

A Galaxis Őrzői elvileg már jövőre visszatértek volna, ha 2018-ban nincs James Gunn és Disney között a balhé, amikor kirúgták a rendezőt, majd fél évvel később megbocsátottak neki. Ő azonban munkát kapott a Warner és DC társánál a The Suicide Squad élén, így csak jövőre tudja folytatni a munkát a Marvelnél. A galaxis őrzői vol. 3. legvalószínűbb, hogy csak 2023-ban kerül a mozikban, tekintettel a teljes Marvel Moziverzum 4. fázis eltolására.

Total
1
Shares
Previous Article
Cassian Andor

Kiderült, hogy mikor játszódik a Cassian Andor- előzménysorozat

Next Article
Tenet

Az AMC Theatre nem fog kinyitni addig Amerikában, amíg ezt a két filmet be nem mutatják

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!