Russo

A Russo testvérek elárulták, hogy a Marvel Studios mivel tudná visszacsalogatni őket

A Russo testvérek a Bosszúállók: Végjátékkal elköszöntek a Marvel Moziverzumtól, de nem örökre intettek búcsút.

A Russo testvérek a Bosszúállók: Végjátékkal elköszöntek a Marvel Moziverzumtól, de nem örökre intettek búcsút.

Anthony és Joe Russo bízik benne, hogy a közeljövőben ismét együtt dolgozhatnak a Marvellel, miután a Végtelen háború és a Végjáték grandiózus finálé után a rendezők egy kis szünetet tartanak, de nem teljesen fordítottak hátat a rendezésnek, ugyan nem képregényfilmet, de továbbra is szerelmüknek: a filmkészítésnek élnek. Éppen új filmjük, a Mosul reklámozásával voltak elfoglalva.

Joe Russo az interjúban elárulta, hogy a Marvel Studios mivel tudná visszacsalogatni őket:

[John] Byrne X-Men képregényeit olvasva nőttem fel. Ben Grimm, a Lény volt a kedvenc karakterem. És a Fantasztikus Négyes jogai már a Marvel tulajdonában van. Rengetegen vannak. Az Ezüst Utazó egy csodálatos karakter. Nagyon szórakoztató lenne, ha ilyen kozmikus szintre lépne. Szóval rengeteg dolog van, amivel visszacsábíthatnának minket.

A rendezők nem először beszéltek arról, hogy szeretnének majd újra Marvel-filmet forgatni, amire majd meg is lehet az esélyük. Még a Pókember-botrány körül lehetett olvasni olyan pletykákról, hogy a Disney részben a Fantasztikus Négyes és az X-Menek miatt bontotta a kontraktust a Sonyval, hogy Kevin Feige az új karakterekre fókuszáljon.

A mozifilmek mellett a Disney+ minisorozatok is nagy hangsúlyt kapnak a jövőben, bár Joe Russo hozzáfűzte, hogy elsősorban az Infinity Sagához hasonló óriási projektek vonzzák őket: [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Joe Russo”]Miután előállsz ilyen horderejű utazással,  – átfogó narratíva, átforgó történet az Amerika kapitány: A tél katonájától kezdve a Végjátékig, benne Tony Starkkal és a Kapitánnyal, de akár a Végtelen háborút és a Polgárháborút is hozhatnám – szerintem a történetmesélés ambícióinak nagy hibája, hogy nem képes elengedni minket. Kénytelenek vagyunk újabb történeteket elmesélni, amik éveken át ívelő ambícióval tölt el bennünket.[/penci_blockquote]

Ezenfelül azt is megtudtuk, hogy a Russo család mennyire közel áll a Marvel Studios csapatához. Kevin Feige, Louis D’Esposito és Victoria Alonzo olyanok számukra, mintha családtagok lennének. [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Joe Russo”]Nagyon, nagyon közel állunk egymáshoz, és hiányzunk egymásnak. Egyszóval biztos vagyok benne, hogy hamarosan találunk valami közös projektet.[/penci_blockquote]

A Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásait nyáron bejelentették a San Diego-i Comic-Conon, azonban Russoék aligha találnak számukra érdekes projektet, így legvalószínűbb, hogy az 5. fázisban térnek vissza, ahol minden bizonnyal az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei is bemutatkoznak.

Russo

Total
4
Shares
Previous Article

Próbáld ki az év meglepetését

Next Article
Infinity Saga

Kevin Feige megerősítette, hogy év végén érkezik a The Infinity Saga gyűjtői kiadás extra jelenetekkel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!