Wide Screen
Image default
Filmek

A Russo testvérek elárulták, hogy a Marvel Studios mivel tudná visszacsalogatni őket

A Russo testvérek a Bosszúállók: Végjátékkal elköszöntek a Marvel Moziverzumtól, de nem örökre intettek búcsút.

Anthony és Joe Russo bízik benne, hogy a közeljövőben ismét együtt dolgozhatnak a Marvellel, miután a Végtelen háború és a Végjáték grandiózus finálé után a rendezők egy kis szünetet tartanak, de nem teljesen fordítottak hátat a rendezésnek, ugyan nem képregényfilmet, de továbbra is szerelmüknek: a filmkészítésnek élnek. Éppen új filmjük, a Mosul reklámozásával voltak elfoglalva.

Joe Russo az interjúban elárulta, hogy a Marvel Studios mivel tudná visszacsalogatni őket:

[John] Byrne X-Men képregényeit olvasva nőttem fel. Ben Grimm, a Lény volt a kedvenc karakterem. És a Fantasztikus Négyes jogai már a Marvel tulajdonában van. Rengetegen vannak. Az Ezüst Utazó egy csodálatos karakter. Nagyon szórakoztató lenne, ha ilyen kozmikus szintre lépne. Szóval rengeteg dolog van, amivel visszacsábíthatnának minket.

A rendezők nem először beszéltek arról, hogy szeretnének majd újra Marvel-filmet forgatni, amire majd meg is lehet az esélyük. Még a Pókember-botrány körül lehetett olvasni olyan pletykákról, hogy a Disney részben a Fantasztikus Négyes és az X-Menek miatt bontotta a kontraktust a Sonyval, hogy Kevin Feige az új karakterekre fókuszáljon.

A mozifilmek mellett a Disney+ minisorozatok is nagy hangsúlyt kapnak a jövőben, bár Joe Russo hozzáfűzte, hogy elsősorban az Infinity Sagához hasonló óriási projektek vonzzák őket:

Miután előállsz ilyen horderejű utazással,  – átfogó narratíva, átforgó történet az Amerika kapitány: A tél katonájától kezdve a Végjátékig, benne Tony Starkkal és a Kapitánnyal, de akár a Végtelen háborút és a Polgárháborút is hozhatnám – szerintem a történetmesélés ambícióinak nagy hibája, hogy nem képes elengedni minket. Kénytelenek vagyunk újabb történeteket elmesélni, amik éveken át ívelő ambícióval tölt el bennünket.

Joe Russo

Ezenfelül azt is megtudtuk, hogy a Russo család mennyire közel áll a Marvel Studios csapatához. Kevin Feige, Louis D’Esposito és Victoria Alonzo olyanok számukra, mintha családtagok lennének.

Nagyon, nagyon közel állunk egymáshoz, és hiányzunk egymásnak. Egyszóval biztos vagyok benne, hogy hamarosan találunk valami közös projektet.

Joe Russo

A Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásait nyáron bejelentették a San Diego-i Comic-Conon, azonban Russoék aligha találnak számukra érdekes projektet, így legvalószínűbb, hogy az 5. fázisban térnek vissza, ahol minden bizonnyal az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei is bemutatkoznak.

Russo

Még több a témában...

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Scarlett Johansson szerint a Fekete Özvegy-film egy családi dráma lesz

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat