Tenet

Az AMC Theatre nem fog kinyitni addig Amerikában, amíg ezt a két filmet be nem mutatják

Az AMC Theatre és a Cinemark is közleményben erősítette meg, hogy a Warner Bros. és a Disney bemutatóira várnak, addig zárva tartanak.

Az AMC Theatre és a Cinemark is közleményben erősítette meg, hogy a Warner Bros. és a Disney bemutatóira várnak, addig zárva tartanak.

Nagyon nehéz helyzetbe került Észak-Amerika legnagyobb mozihálózata, az AMC Theatre, miután márciusban bezárt, majd csaknem 150 ezer dolgozóját volt kénytelen elbocsátani vagy kényszer-szabadságra küldeni, a koronavírus-járvány hatására kis híján a csőd szélére került, azonban a lánc nem adja fel, és minden erejükkel azon dolgoznak, hogy átvészeljék ezt a nehéz időszakot. Még nagyon távol vagyunk attól, hogy jegyet válthassunk egy filmre is, legalább azonban már azt tudjuk, hogy legkorábban mikor kerülhet sor erre.

A The Hollywood Reporter közlése szerint az AMC Theatre a kapukat mindaddig nem nyitja ki, amíg a stúdiók nem mutatnak be új filmeket. Georgia és Texas államokban kísérletképpen már kinyitottak a vállalkozások, köztük a mozik is, azonban a Nemzetközi Filmtulajdonosok Szövetsége leszögezte, hogy az olyan hálózatok, mint a AMC Theatre-nek vagy a Cinemark-nak nem lenne egyszerű kinyitni a kapuikat, hiszen nincs olyan film, amivel vissza tudnák csalogatni a rajongókat. Erre legnagyobb esély majd július elején lehet, amikor a Disney és a Warner Bros. elsőként mutat be új filmeket.

A Christopher Nolantől a Tenet neve mellett még mindig július 17. szerepel, s egy héttel később a Disneytől az élőszereplős Mulan kerülhet a mozikba, ez pedig egy remek alkalom lehet arra, hogy az AMC Theatre megnyissa kapuit a filmnézők előtt. Ezzel kapcsolatban az AMC Theatre kiadott egy nyilatkozatot is, melyben a következő olvasható:

Amint megtervezzük a visszatérést, a vendégeink és munkatársaink egészsége és biztonsága maximálisan a legfontosabb. Ahhoz, hogy képesek legyünk kinyitni a mozikat, szükségünk van egy rendszeres bemutatólistára nagy blockbusterekkel, amik igazán felkeltik az emberek érdeklődését, hogy újra beüljenek a mozikba. Ezeket a kasszasikereket tervek szerint nyáron fogják bemutatni, kezdve a Warner Bros. stúdiótól a Tenet-tel és a Disney-féle Mulan-nal, majd sokkal több nagy cím követik őket ezután.

Hasonló levelet fogalmazott meg a Cinemark is, hogy az AMC Theatre mellett egészen biztosan zárva tartanak július elejéig, nem szeretnének kísérletezni, s kínai mozik példáját követve régi blockbustereket, Avatart és Bosszúállókat vetíteni, akár még ingyen is, hogy az emberek kedvet kapjanak a mozikra. Ők biztosan megvárják az új címeket, ám még nagyon nehéz megmondani, hogy a nyitásra július elején sor kerülhet-e majd, hiszen napról-napra változnak a dolgok, sorra mondják el az idei nagy bemutatókat a stúdiók, azonban a Warner és a Disney eddig kitart a nyári események mellett.

Total
8
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végtelen háború

James Gunn cáfolta a rajongói teóriát Gamora és Mantis A galaxis őrzői vol. 3.-as szerepéről

Next Article
A Russo testvérek

A Russo testvérek az esélyeket latolgatták, hogy visszatérnek-e a Marvelhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!