Darkseid

Zack Snyder új képeket osztott meg Darkseidről és Steppenwolfról

Az Igazság Ligája rendezői változat rosszfiúi.

Az elmúlt napokban több dolgot is megtudtunk Zack Snyder rendezőtől. Többek között azt is elárulta, hogy miért döntött Superman fekete ruhája mellett, de arra is válaszolt, hogy Az Igazság Ligája rendezői változat munkálatai után látjuk-e még a jövőben a DC Moziverzumban. Most pedig új pillantást vethetünk Darkseidre és Steppenwolfra.

Az idei évben el leszünk halmozva képregényfilmekből, de talán az egyik legjobban várt alkotás a Snyder Cut néven ismertté vált rendezői változat. A Warner Bros. még tavasszal jelentette be, hogy az HBO Max streamingszolgáltató ad majd otthont a filmnek 2021-ben. A premier időpontja még mindig nem ismert, de a jelek szerint valamikor márciusban fogják majd bemutatni a négy 1 órás részt a szolgáltatón.

Az Igazság Ligája fő antagonistája eredetileg Darkseid lett volna, azonban a moziban bemutatott filmben csak utalást kaptunk Apokolips bolygó mindenható uralkodójára, miután Joss Whedon kivágta a karaktert a filmből. A filmben Darkseid unokaöccse, Steppenwolf vette át a főgonosz szerepét. Most Snyder arra készül, hogy Steppenwolf eredeti dizájnja mellett, még Darkseid is feltűnik majd a filmben. Már láttunk képeket mindkét gonosztevőről, ám most nagy szerencsénkre újabb képeket kaptunk róluk.

Rajtuk kívül még DeSaad is feltűnik majd, és ezzel még nem ért véget a gonosztevők sora, hiszen olyan gothami gonosztevők nehezítik meg főhőseink dolgát, mint Deathstroke vagy a Jared Leto-féle Joker. A rendező elmondása szerint 150 percnyi extra jelenettel gazdagodik a történet, Batman, Cyborg és Mera karaktereknek pedig még új jeleneteket is forgattak ősszel.

Total
7
Shares
Previous Article
WandaVision

Szüneteltetik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatását, ahogy arra Elizabeth Olsen utalt

Next Article
Army of the Dead

Zack Snyder két képet is megosztott a zombis heist filmből, az Army of the Deadből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!