Főoldal Filmek Az eddigi legbrutálisabb képet osztották meg Steppenwolf eredeti megjelenéséről
Filmek

Az eddigi legbrutálisabb képet osztották meg Steppenwolf eredeti megjelenéséről

Steppenwolf eredeti, sokkal kegyetlenebb köntösben tér vissza.

180
Steppenwolf

Miután a Warner Bros. megerősítette tavasszal a Zack Snyder rendezői vágást, több dologra is fény derült Az Igazság Ligája új változatáról. A rajongók legnagyobb örömére a SnyderCut bemutatja a DC képregények egyik legfélelmetesebb gazemberét is, akit egyszerűen kivágtak a moziban bemutatott filmből, pedig Darkseid az egyik központi karaktere lett volna Snyder történetének. Darkseid lehetőséget kap, aki eredetileg a folytatásban vívott volna élet-halál harcot a Ligával, de csatlósa, DeSaad is feltűnik majd a filmben, ahogy láttuk őt az előzetesekben is.

Az Igazság Ligája első előzetesét még nyár végén a DC FanDome-on mutatták be, tegnap este pedig a másodikat is közzétették, bár egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány új jelenetet láttunk a videóban, de mindezt fekete-fehérben. Érthető okokból sokan csalódottak voltak este, de röviddel a bemutató után Snyder igyekezett enyhíteni a rajongók fájdalmán, és az eddigi legjobb, legkeményebb és legmenőbb képet osztotta meg a film főgonoszáról.

A direktor még nyár közepén erősítette meg, hogy az eredeti terveket fogják használni Steppenwolfnál. Majd augusztus elején egy hivatalos képet is megosztott a karakterről, az előzetesben pedig láttuk a karakter merőben új, átdolgozott kosztümjét. Most pedig egy sokkal tisztább képet osztott meg Darkseid unokaöccséről.

Steppenwolf

Miután Snyder helyét átvette Joss Whedon, több szempontból is megcsonkította a filmet, köztük kivágta Darkseidet. Mikor Snyder megkapta a DC Moziverzum felett az irányítást, egy öt filmből álló történtet szeretett volna elmesélni a filmvásznon, ami olyan eseményeket is tartalmazott volna, mint Lois Lane meggyilkolása, de Az Igazság Ligája felének sem kegyelmezett volna – Ben Affleck Batman karaktere sem élte volna túl az ütközetet -, miközben Darkseid még a teljesen összetört Superman felett is átvette volna az irányítást az Életellenes Egyenlet segítségével.

Korábban Nick McKinless kaszkadőr elmesélte, hogy egy teljes harcot filmre vettek Ares és egy fiatalabb Darkseid között, amiből láttunk is egy rövid részletet az előzetesben, amikor Darkseid megérkezik a Földre. A színész Arest alakította a filmben, és csaknem négy hónapon keresztül készült a szerepre, hogy a lehető legjobb formáját nyújtsa. De csakúgy, mint Ray Porter (Darkseid), végül McKinless sem kapott kreditet a film végén.

A film rendezői változatát valamikor 2021 elején fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón 4 egy órás rész formájában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...