Az Igazság Ligája

Zack Snyder elárulta, hogy Az Igazság Ligája után tervez-e más DC projekttel

Zack Snyder utolsó DC filmje Az Igazság Ligája lesz.

Miután a Warner Bros. tavasszal bejelentette Az Igazság Ligája rendezői változatát, sokakban felmerült a kérdés, hogy Zack Snyder esetleg más alkotásokra is maradni fog a DC Moziverzum berkein belül. Sajnos a rajongók bánatára a filmrendező legújabb interjújában mást mondott, nincs terve más alkotásokra, így a márciusban érkező Snyder Cut lehet az utolsó küldetése.

A Comic Book Debate készített interjút a rendezővel a napokban, ahol Snydert arról is faggatták, hogy mi lesz a Snyder Cut után. Egyelőre nincsenek tervei a folytatásra nézve, ám az ajtót nyitva hagyta, talán nem örökre fordít hátat a DC-nek.

Nézd, soha nem hittem, hogy megcsinálhatom ezt. Nem gondoltam, hogy befejezhetem Az Igazság Ligáját… Az igazság az, hogy világszerte hangot adtak neki, de ez ettől még egy régi film. Ez egy több éves film, amin dolgozom. A DC univerzum halott, és szerteágazott, és teszi a saját dolgát, ami jó. Ami azt illeti, amit tettem, és ami az én látomásom volt arról, amit akartam tenni ezekkel a karakterekkel, és az az út, aminek mentén haladni akartam a karakterekkel. Köztudott, hogy több filmet is akartam készíteni – öt filmet vagy valami hasonlót -, de túlságosan elfoglalt voltam. Sok teendőm akadt. Klassz, hogy a rajongók ennyire hisznek ebben? Igen, csodálatos, és nem is lehetnék boldogabb és izgatottabb, hogy megnézzék Az Igazság Ligáját, szóval a teljes elixírt megihatják majd a filmnek. De hogy folytatnám-e? Nincs tervem erre, de mint mondtam, nem gondolnám, hogy maradok, de ki tudja?Zack Snyder

A régóta várt rendezői változatot a hírek szerint márciusban fogják majd bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón, de hivatalos megerősítést még nem kapott a premier, bár voltak erre utaló jelek. A stúdió négy 1 órás részben fogja majd bemutatni a filmet, ami Snyder elmondása szerint közel 150 percnyi eddig nem látott jelenetet fog tartalmazni majd.

Snyder mellett Ray Fisher is jelezte már, hogy ő sem tervezi a folytatást a DC-vel. A színész az elmúlt félévben többször is a média középpontjába került a vádaskodásaival. Fisher azzal vádolta meg nyilvánosan Walter Hamadát, a Warner Bros. elnökét, hogy támogatta és engedélyezte Joss Whedon mérgező munkakörülményét a film pótforgatásán. Azóta egy belső vizsgálatot is indítottak, aminek eredményét még nem hozták nyilvánosságra.

Az Igazság Ligája
Total
2
Shares
Previous Article
Anakin Skywalker

Egy kisgyerek A Sith-ek bosszújából elárulta, hogyan ijesztette meg őket Hayden Christensen a forgatás során

Next Article
Wonder Woman 1984

Egy tanulmány szerint minden korábbinál több blockbuster filmet készítettek női rendezők 2020-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!