Wide Screen
Image default
Filmek

Új képet kaptunk Wonder Woman-ről, miközben megerősítették a főgonoszt is

Végre hivatalosan is megerősítették, hogy kivel kell szembeszállnia az amazonok hercegnőjének, Wonder Woman-nek.

A francia Studio Ciné Live magazin oldalán jelentek meg friss képek a gyönyörű Gal Gadot színésznőről, és természetesen filmbéli karakteréről, Wonder Woman-ről, aki az első női szuperhős lesz, aki önálló filmet kap. A fényképek között Gal Gadot színésznőn kívül látható még a film rendezője, Patty Jenkins, valamint Connie Nielson is, akivel az idei Igazság Ligájában szintúgy találkozhatunk. Vessünk hát egy pillantást ezekre az új képekre:

A magazin Les Toiles Héroïques weboldalán megjelentek fordítások is, elsőként egyből Chris Pine színésztől idéztek, aki a következőt mondta:

Egy pilótát játszom a filmben, aki a Szövetségeseknek dolgozik, német kémként ténykedik az ellenség tudtán kívül. A karakterem az oszmán bázisról ellop egy jegyzetfüzetet telis-tele tudományos képletekkel, majd elköt egy repülőt is, de megtámadják, és a nyílt tengeren lezuhan.

A francia oldal azt is megerősítette, amit régóta pletykáltak már, hogy Árész lesz a film igazi gazfickója:

Az ellopott képletekkel sajnos kifejlesztettek egy halálos gázt, mellyel az emberiséget készülnek megsemmisíteni. Kiderült, hogy ez az anyag a háború istenét, Áreszt is érdekli, aki továbbra is irigységgel tekint az emberekre, akiket a halott apja, Zeusz teremtett. Zeusz meghalt abban az ütközetben, mikor az amazonokkal megpróbálta megállítani fiát, sajnos azonban Árész végzett apjával.

Már csak öt hónapra vagyunk a premiertől, mikor is 2017. Június 2-án Wonder Woman csodás kalandját bemutatják a nagyérdeműnek.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Az a hír járja, hogy Pingvin tényleg szerepet kap egy készülő DC-filmben

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. nem dolgozik az animációs Batman Beyond filmen

Kévés Bence Mihály

Oscarra szeretnék jelöltetni a Wonder Womant

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább