Főoldal Filmek Woody Harrelson szereplése már biztos a Han Solo filmben
FilmekBREAKING

Woody Harrelson szereplése már biztos a Han Solo filmben

A Lucasfilm megerősítette hogy a filmes és tv-s veterán színész, Woody Harrelson csatlakozott a Han Solo fiatalkorát feldolgozó film stábjához, ami jövőre érkezik.

1.1k
woodystarwars

A Lucasfilm megerősítette hogy a filmes és tv-s veterán színész, Woody Harrelson csatlakozott a Han Solo fiatalkorát feldolgozó film stábjához, ami jövőre érkezik.

Harrelson korábbi szerepei széles palettát ölelnek fel, és olyan neves filmekben és sorozatokban szerepelt mint a Nem vénnek való vidék, Az éhezők viadala, A törvény nevében, vagy a Zombieland. Ez lesz a második Star Wars történet amely nem a Skywalker család körül forog. A történet a fiatal Han Solo és társainak kalandjairól mesél. A címszereplőt Alden Ehrenreich alakítja, míg a társai között ott lesz Lando Calrissian (Donald Glover) és egy ismeretlen női karakter akit a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke alakít.

Nem is lehetnénk izgatottabbak hogy egy olyan elismert művésszel dolgozhatunk mint Woody. Az ő képessége, amivel egyszerre humort és drámát is tud vinni a szerepeibe igazán egyedülálló. És ping pongban is nagyon jó.

– mondták a film rendezői Phil Lord és Christopher Miller (21 Jump Street, A LEGO Film). A végleges címmel még nem rendelkező film várhatóan 2018 végén érkezik.

chn139 ukaastrc

star-wars-hungary

Szerző
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.