Főoldal Filmek Kylo Ren saját TIE-vadászt kap a Star Wars 8-ban
Filmek

Kylo Ren saját TIE-vadászt kap a Star Wars 8-ban

Sajnos egy darabig be kell érnünk a teóriákkal és pletykákkal, ugyanis előzetesről hivatalos információ nem érkezett eddig.

929

Sajnos egy darabig be kell érnünk a teóriákkal és pletykákkal, ugyanis előzetesről hivatalos információ nem érkezett eddig.

Lassan vége a Zsivány Egyes hódításának, mármint ami a médiát illeti, és mindenki a következő Star Wars részre, az egyelőre cím nélküli Star Wars: Episode VIII-ra fókuszál. Tegnap már írtunk arról, hogy a következő részben Luke (Mark Hamill) az Ahco-To-n a Star Wars: A klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatából ismert convoree-ok veszik körül, most viszont Az ébredő Erő egyik karakteréről, Kylo Ren-ről (Adam Driver) érkezett hír, miszerint nagyapjáéhoz hasonló TIE-vadásszal láthatjuk a nyolcadik részben.

Ez volt Vader hajója az Egy új reményben…

A Making Star Wars oldalon jelent meg a hír, hogy a folytatásban Kylo Ren személyre szabott TIE-vadász gépet kap majd, ami a „First Order TIE Advanced” nevet kapta. Az oldal állítása szerint az említett gép nagyon fog hasonlítani ahhoz a koncepciós rajzhoz, ami még 2015 júliusában ütötte fel fejét az interneten, s mely a TIE Starfighter nevet viseli. A rajz egyértelműen az Egy új remény ominózus harcjelenetében látott Vader hajójára, a Death Star-ra emlékeztet.

… és ez lett belőle a Star Wars 8-ra.

A mostani hír mindössze néhány hónappal azután jelent meg, hogy állítólag az Episode VIII-ban Kylo Ren-t más köpenyben láthatjuk, így még inkább fog emlékeztetni a Sötét nagyúrra. Nagyon úgy fest, hogy a folytatásban is visszaköszönnek az eredeti trilógia kellékei, bár azért ha jobban megnézzük azokat a szárnyakat a rajzon, akkor egészen másképp mutatnak, mint Az ébredő Erő koncepciós rajzain.

Közben több másik oldal is megerősítette, hogy a LEGO soron következő Force Friday eseményen bemutatja majd az Első Rend új bombázó készletét, a TIE Bombers-t. Pontosan nem tudni, hogy szeptemberben, vagy októberben kerül-e sor erre, de hogy idén érkezni fog, az garantált. A LEGO új játéka talán Kylo Ren hajóját is megerősíti menet közben, feltéve ha addig a Lucasfilm nem beszél erről az új TIE-vadászról.

A fenti gondolatok, a köpeny, valamint a hajó csak megerősíti azt, amit a hetedik Star Wars részben láttunk, vagyis, hogy Kyle Ren nagyapja, Darth Vader nyomdokaiba lépne. Ren egyértelműen kijelentette, hogy szeretné befejezni azt, amit Vader elkezdett, így hát kíváncsian várjuk, hogy mi másban fog még a Star Wars legmeghatározóbb alakjára hasonlítani.

A Star Wars 8 bemutatója 2017. december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Mufasa: Az oroszlánkirály
Előzetesek

A Mufasa: Az oroszlánkirály előzetese magyar szinkronnal is elérhető

A Mufasa előzménytörténetét bemutató előzetes magyarul is elérhető.

Megalopolis
Előzetesek

A Megalopolis teaser előzetese bemutatja Francis Ford Coppola római epikus meséjét a modern Amerikában

A Megalopolis monumentális előzetesét bemutatták, miközben még mindig nem talált forgalmazóra a...