Kylo Ren Darth Vadernek öltözik a Star Wars 8-ban?

Az egyik legmegbízhatóbb oldaltól újabb hírek érkeztek a filmről. Spoiler rész következik!

Az egyik legmegbízhatóbb oldaltól újabb hírek érkeztek a filmről. Spoiler rész következik!

Nem titok, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő film több hasonlóságot is mutatott a régi trilógiával, főként a Star Wars: Egy új remény negyedik résszel. A készítők Adam Driver Kylo Ren szerepével azt próbálták meg előadni, hogy az új trilógiának megvan az új Darth Vadere. A felvezetésből, és ahogy Kylo Ren viselkedett a hetedik részben jól látszik, hogy mennyire megszállott rajongója nagyapjának, Darth Vadernek. A Star Wars 8-ban letér majd az útról, és még a Sötét nagyúr köpenyét is viselni fogja.

A Making Star Wars oldaltól származik az új hír, hogy a folytatásban Kylo Ren állítólag megszállottságát folytatja Darth Vader iránt. A rögeszméjét nem csak viselkedésében, de küllemében is megmutatja, méghozzá úgy, hogy szó szerint Darth Vader köpenyét ölti magára. Az oldal a következő magyarázatot adta:

Forrásaink szerint Kylo Ren viselni fogja Darth Vader köpenyét a Star Wars: Episode VIII-ban. Azt mondják, hogy a köpeny úgy fog kinézni, mint amit a Sötét nagyúr viselt A Birodalom visszavágban és A Jedi visszatérben. Egyetlen eltérés a csat láncában lesz, az ugyanis nem azonos azzal, amit Vader viselt. Nem teljesen tiszta, hogy Kylo Ren készítette a köpenyt, vagy beszerezte az eredetit egy gyűjtőtől.

A hetedik részből megtudtuk, hogy Han Solo fia Ben Solo/Kylo Ren letért az útról, és nem fejezte be a kiképzését Luke Skywalker mesternél. Sőt Snoke legfőbb vezér tanítványa lett, és megöltek mindenkit, akik ellenszegültek az Első Rendnek. Az Episode VII-ben Kylo Ren még nem uralta teljesen a Sötét oldal erejét, csak egy padawan volt. A pletykák szerint a nyolcadik epizódban már teljesen átáll a Sötét oldalra, többé nem érez belső késztetést arra, hogy a fényt kövesse. Így már értelme is lenne annak, hogy mért akar annyira hasonlítani nagyapjára az Episode VIII-ban, s a kissé emós köpenyét egy igazi nagyúréra, méghozzá nagyapjára cserélje. Végül is Vader sisakját is sikerült valahogy megszereznie, akkor miért ne menne ez is?

Az ébredő Erőben láttuk, hogy a Birodalom hamvai úgymond gyűjthetőkké váltak, tehát a gyűjtők célpontjaivá váltak, másrészt pedig jó pénzt érhetttek a messzi messzi galaxisban. Bárhogy is, de Kylo Ren, de megszerezhette Anakin Skywalker köpenyét. A forrás nem tudta megerősíteni, hogy valódi köpenyről van szó, vagy saját kezével készített másolatról. Nem hivatalos forrásból származnak a hírek, kezeljük óvatosan, de a Making Star Wars oldal nagyon pontosan spoilerezett Az ébredő Erőnél is.

Nagyon keveset tudunk a The Force Awakens folytatásáról, amit Rian Johnson rendezett. Még a hivatalos filmcím sem ismert. A Disney most csak az első mellékszálon futó részre, a Zsivány Egyesre szeretne fókuszálni, és minden bizonnyal a spin-off bemutatója során az Episode VIII címét és az első teaserét is megkapjuk. Esetleg részleteket is hallhatunk The Executioner egységről a Zsivány Egyesben, amit december 15-én mutatnak be a mozikban.

A Star Wars: Episode VIII 2017. december 16-án érkezik a mozikba.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Johnny Depp Legendás állatok megfigyelésére szerződött

Next Article

Kevin Feige már várja, hogy Vasember és Doctor Strange szövetségesek legyenek

Related Posts
Wide Screen YouTube