Főoldal Filmek Több fotó is kiszivárgott a The Flash forgatásáról, köztük a ’89-es Batmobile, egy barlang, Supergirl és Barry Allen is látható rajtuk
Filmek

Több fotó is kiszivárgott a The Flash forgatásáról, köztük a ’89-es Batmobile, egy barlang, Supergirl és Barry Allen is látható rajtuk

Előkerült Batman klasszikus verdája is.

290
The Flash

Tegnap este több kép is kiszivárgott a The Flash című film londoni forgatásáról. Korábban már láttunk képeket Sasha Calle által megformált Supergirlről, valamint Michael Keaton is megjelent a bő három évtizeddel a Batman visszatér bemutatója után kissé megöregedve. A mostani képeken a tesztfelvételek mellett a jármű és az helyszín dominál.

Ahogy már említettük a bevezetőben, múlt hónapban kiszivárgott néhány promóciós kép Andy Muschietti rendezőtől a The Flash munkálatáról, most pedig olyan felvételeket kaptunk, amiket még a forgatás előtt rögzítették, az úgynevezett tesztfelvételek során. Ezeken Sasha Calle látható teljesen beöltözve Supergirlnak, Ezra Miller a film főhőse Barry Allen szerepében, aki új frizurát kapott az önálló részre. A garázs mélyéről elővették a klasszikus ’89-es Batmobilet, amivel Michael Keaton Sötét lovagja kergette a gazfickókat Gotham utcáin, és nem utolsó sorban egy díszletről kaptunk képet. A helyszín nem ismert, de könnyen elképzelhető, hogy a Batcave egyik belső terében járunk.

Michael Keaton mellett visszatér még Ben Affleck, illetve Muschietti közösségi oldalán jelentette be azt is, hogy a fiatal Sasha Calle színésznő Supergirl szerepébenmutatkozik be. Néhány hete pedig tudjuk, hogy Barry Allen szerelmét, azt az Iris Westet alakító Kiersey Clemons is visszatér. Sajnos azonban Billy Crudup nem tudta vállalni szerepét, így újra kellett osztani a főhős apjának szerepét.

A sztorit nagy titok övezi, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...

Robert Downey Jr.
Filmek

Robert Downey Jr. majdnem szerepelt A sötét lovag-trilógiában

Robert Downey Jr. felfedte, hogy annak idején megpályázta a DC univerzum egyik...