Wide Screen
Image default
Filmek

Az AZ rendezője, Andy Muschietti következő filmje a Flash lesz

Az AZ remake feldolgozásokat is jegyző Andy Muschietti lett a Flash-film következő rendezője, miután a többiek otthagyták a DC-t.

Ahogy arról már korábban is olvasni lehetett, a Warner Bros. és a DC nem mondott le az önálló Flash-filmről, mindössze nem találtak olyan rendezőre, akivel közös nevezőre tudtak volna jutni, most azonban a nagysikerű Stephen King adaptáció, az AZ rendezője igent mondott a felkérésre, így ő fogja tető alá hozni az évek óta halogatott projektet.

A Fandango munkatársa kérdezett rá a rendezőnél, hogy igazak-e a pletykák, miszerint a következő útja a DC Moziverzumba vezet, sőt, még arra is rákérdeztek, hogy a Flash-filmben visszaköszön-e az elmúlt két alkotás zsánere.

Horrorelem? Nem hinném. Ami elbűvölt engem Flashben, az az emberi dráma. Az emberi érzés és a érzelmek, amik ebben szerepet játszanak. Szórakoztató lesz. Nem ígérem, hogy bármilyen horrorelemet tartalmazni fog, de ez még egy gyönyörű emberi történet lesz.

Meglepetésként nem ért a hír, hiszen Ezra Miller pár hete erősítette meg, hogy a stúdió még nem mondott le a filmről, továbbra is szeretnék elkészíteni a karakter önálló részét. Nyár elején már arról pletykáltak, hogy a Warner Bros. újabb projekttel szeretné megbízni Andy Muschietti rendezőt, ám ennek ellenére a rendező az AZ: Második fejezet bemutatója után szeretne néhány hónap pihenőre menni, s csak utána foglalkozni a következő filmmel.

És még közel sem biztos, hiszen az elmúlt évben több rendező és Ezra Miller főszereplő között is kreatív különbség kerekedett ki, így végül faképnél hagyták a DC Moziverzumot. Bennfentes hírek szerint Miller annyira erős nyomást gyakorol, hogy még saját forgatókönyvet is készített a Flash-filmhez, csakhogy a stúdió igent mondjon rá, de részben ez ahhoz vezetett, hogy John France Daily és Jonathan Goldsein nemet mondott, s inkább lemondtak a rendezői teendőkről.

Flash

Még több a témában...

2018 előtt nem kezdik forgatni a The Batman rebootot

Kévés Bence Mihály

Végre elkészült a Flashpoint-mozi forgatókönyve!

Kévés Bence Mihály

Már magyar szinkronnal is megnézhető a Joker végső előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább