x
Close


Közelgő események

Filmek

Az AZ rendezője, Andy Muschietti következő filmje a Flash lesz

Az AZ remake feldolgozásokat is jegyző Andy Muschietti lett a Flash-film következő rendezője, miután a többiek otthagyták a DC-t.

Az AZ rendezője, Andy Muschietti következő filmje a Flash lesz
  • Publishedaugusztus 30, 2019

Az AZ remake feldolgozásokat is jegyző Andy Muschietti lett a Flash-film következő rendezője, miután a többiek otthagyták a DC-t.

Ahogy arról már korábban is olvasni lehetett, a Warner Bros. és a DC nem mondott le az önálló Flash-filmről, mindössze nem találtak olyan rendezőre, akivel közös nevezőre tudtak volna jutni, most azonban a nagysikerű Stephen King adaptáció, az AZ rendezője igent mondott a felkérésre, így ő fogja tető alá hozni az évek óta halogatott projektet.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Fandango munkatársa kérdezett rá a rendezőnél, hogy igazak-e a pletykák, miszerint a következő útja a DC Moziverzumba vezet, sőt, még arra is rákérdeztek, hogy a Flash-filmben visszaköszön-e az elmúlt két alkotás zsánere.

Horrorelem? Nem hinném. Ami elbűvölt engem Flashben, az az emberi dráma. Az emberi érzés és a érzelmek, amik ebben szerepet játszanak. Szórakoztató lesz. Nem ígérem, hogy bármilyen horrorelemet tartalmazni fog, de ez még egy gyönyörű emberi történet lesz.

Meglepetésként nem ért a hír, hiszen Ezra Miller pár hete erősítette meg, hogy a stúdió még nem mondott le a filmről, továbbra is szeretnék elkészíteni a karakter önálló részét. Nyár elején már arról pletykáltak, hogy a Warner Bros. újabb projekttel szeretné megbízni Andy Muschietti rendezőt, ám ennek ellenére a rendező az AZ: Második fejezet bemutatója után szeretne néhány hónap pihenőre menni, s csak utána foglalkozni a következő filmmel.

És még közel sem biztos, hiszen az elmúlt évben több rendező és Ezra Miller főszereplő között is kreatív különbség kerekedett ki, így végül faképnél hagyták a DC Moziverzumot. Bennfentes hírek szerint Miller annyira erős nyomást gyakorol, hogy még saját forgatókönyvet is készített a Flash-filmhez, csakhogy a stúdió igent mondjon rá, de részben ez ahhoz vezetett, hogy John France Daily és Jonathan Goldsein nemet mondott, s inkább lemondtak a rendezői teendőkről.

Flash

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.