Wide Screen
Image default
Filmek

Ezra Miller továbbra is vártig állítja, a Flash-film elkészül

Szegény Flash-szólófilm nem akar összejönni a Warner Bros. és DC párosnak, az évek során többször is elvesztette rendezőjét, de Ezra Miller továbbra is kitart a projekt mellett.

Szegény Flash-szólófilm nem akar összejönni a Warner Bros. és DC párosnak, az évek során többször is elvesztette rendezőjét, de Ezra Miller továbbra is kitart a projekt mellett.

A Warnernek eddig nem volt szerencséje a Flash-filmmel, hiszen az elmúlt években több rendező is kilépett a projektből, azonban Ezra Miller még nem mondott le a szólófilmről, sőt, állítása szerint végre elkészül. A Variety értesülései szerint miután az Éjszakai játékok rendezőpárosa, Jonathan Francis Daley és Jonathan Goldstein lemondott a rendezés jogáról, a filmet az AZ rendezője, Andy Muschietti gondozására bízták, aki menet közben már alá is írt a filmre.

A rajongók már attól tartottak, hogy Ezra Miller szerződése idejekorán lejár, s nem látjuk visszatérni Flash szerepében, aki még egy legendás képregényírót, Grant Morrison-t is felkérte, hogy segítsen a Flash-film forgatókönyvén. Most azonban a W magazine Korean írásából kiderült, hogy színész kész a visszatérésre.

Nos, elárulom neked azokat, amikről beszélhetek, mégpedig hogy teljes mértékben megerősítést nyert a Legendás állatok 3. és a Flash. Több zenét is közösen szerzünk a Sons of an Illustrious Father bandával, de akadnak majd olyan számok is, amiket egyedül készítek az új, szóló projekthez.

A színésznek jelek szerint nagyobb beleszólása van a projektbe, hiszen korábban már arról is cikkeztek, hogy Daley és Goldstein azért távozott, mert kreatív különbség támadt a színésszel, aki a rendezőkkel ellentétben sokkal sötétebb képet képzelt el a karakterről. Nem feltételen értünk egyet vele, hiszen Flash mindig is egy szórakoztató, vicces színfoltja volt a DC univerzumnak, amolyan a DC képregényvilág Pókemberét véljük felfedezni benne.

Flash

 

Még több a témában...

Ryan Reynolds a tőle megszokott őrültséggel bemutatta Az Igazság Ligája saját rendezői változatát

Kévés Bence Mihály

Patty Jenkins válaszolt arra a kérdésre, hogy a Wonder Woman 3. lehet az utolsó film, amit ő forgat

Kévés Bence Mihály

A sötét lovag írója szerint a Warner Bros. azt akarta, hogy Joker eredettörténet kapjon

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat