Wide Screen
Image default
Filmek

Ezra Miller továbbra is vártig állítja, a Flash-film elkészül

Szegény Flash-szólófilm nem akar összejönni a Warner Bros. és DC párosnak, az évek során többször is elvesztette rendezőjét, de Ezra Miller továbbra is kitart a projekt mellett.

A Warnernek eddig nem volt szerencséje a Flash-filmmel, hiszen az elmúlt években több rendező is kilépett a projektből, azonban Ezra Miller még nem mondott le a szólófilmről, sőt, állítása szerint végre elkészül. A Variety értesülései szerint miután az Éjszakai játékok rendezőpárosa, Jonathan Francis Daley és Jonathan Goldstein lemondott a rendezés jogáról, a filmet az AZ rendezője, Andy Muschietti gondozására bízták, aki menet közben már alá is írt a filmre.

A rajongók már attól tartottak, hogy Ezra Miller szerződése idejekorán lejár, s nem látjuk visszatérni Flash szerepében, aki még egy legendás képregényírót, Grant Morrison-t is felkérte, hogy segítsen a Flash-film forgatókönyvén. Most azonban a W magazine Korean írásából kiderült, hogy színész kész a visszatérésre.

Nos, elárulom neked azokat, amikről beszélhetek, mégpedig hogy teljes mértékben megerősítést nyert a Legendás állatok 3. és a Flash. Több zenét is közösen szerzünk a Sons of an Illustrious Father bandával, de akadnak majd olyan számok is, amiket egyedül készítek az új, szóló projekthez.

A színésznek jelek szerint nagyobb beleszólása van a projektbe, hiszen korábban már arról is cikkeztek, hogy Daley és Goldstein azért távozott, mert kreatív különbség támadt a színésszel, aki a rendezőkkel ellentétben sokkal sötétebb képet képzelt el a karakterről. Nem feltételen értünk egyet vele, hiszen Flash mindig is egy szórakoztató, vicces színfoltja volt a DC univerzumnak, amolyan a DC képregényvilág Pókemberét véljük felfedezni benne.

Flash

 

Még több a témában...

Napjainkban fog játszódni a Wonder Woman 3.

Kévés Bence Mihály

Elkészült második podcast videónk

Czanik Gergely

Az AZ rendezője, Andy Muschietti következő filmje a Flash lesz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább