Wide Screen
Filmek

Ezra Miller nyomást gyakorol a Warnerre, ő és Grant Morrison írják a The Flash forgatókönyvét

Egy ideje már nem beszéltek a The Flash-filmről, azonban a legfrissebb hírek szerint Ezra Miller partnereivel szkriptet ír a filmhez.

Egy ideje már nem beszéltek a The Flash-filmről, azonban a legfrissebb hírek szerint Ezra Miller partnereivel szkriptet ír a filmhez.

A The Hollywood Reporter számolt be a hírről, miszerint Ezra Miller színész kész megírni a The Flash forgatókönyvét, amivel bebetonozná magát, s így továbbra is ő játszhatná a főszereplőt. Miller nem egyedül készítené a szkriptet, hanem az elismert képregényíróval, Grant Morrison-nal közösen dolgoznák ki a The Flash cselekményét.

A legújabb beszámolók szerint John Francis Delay és Jonathan Goldstein, valamint Ezra Miller között kreatív különbség támadt, ami végső soron ahhoz vezetett, hogy a rendezőpáros lemondott a feladatról, s távoztak a rendezői székből. A rendezők a Pókember: Hazatéréshez hasonlóan egy könnyebb megközelítést képzeltek el Flashnek, azonban Miller ragaszkodott a sötétebb tónusú világhoz, mint amit láttunk a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, valamint Az Igazság Ligájában.

Állítólag a Warner Bros. teljes vállszélességgel támogatja a rendezők vízióját, hiszen a dollármilliókat hozó Aquaman sikere után nehéz elképzelni, miért döntenének egy komolyabb és sötétebb hangvételű alkotás mellett, miközben a Shazam! első reakció is meglehetősen pozitívan számoltak be David F. Sandberg alkotásáról.

Miután hónapokon át keresték a közös nevezőt, Miller úgy döntött, hogy kezébe veszi az irányítást, s Morrison-nal közösen tollat ragadnak, hogy elkészítsék a The Flash forgatókönyvét, ezzel pedig erős benyomást helyeznek a stúdió vállára. Úgy tudni, hogy a Warner zöld lámpát adott a párosnak, pár hetet kaptak, hogy elkészítsék a szkript vázlatát, ám amennyiben a stúdió nem találja megfelelőnek a forgatókönyvet, akkor nagy valószínűséggel Miller lemond a szerepről, hiszen a színész kontraktusa most májusban fog lejárni a stúdióval.

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat