Flash

Ezra Miller nyomást gyakorol a Warnerre, ő és Grant Morrison írják a The Flash forgatókönyvét

Egy ideje már nem beszéltek a The Flash-filmről, azonban a legfrissebb hírek szerint Ezra Miller partnereivel szkriptet ír a filmhez.

Egy ideje már nem beszéltek a The Flash-filmről, azonban a legfrissebb hírek szerint Ezra Miller partnereivel szkriptet ír a filmhez.

A The Hollywood Reporter számolt be a hírről, miszerint Ezra Miller színész kész megírni a The Flash forgatókönyvét, amivel bebetonozná magát, s így továbbra is ő játszhatná a főszereplőt. Miller nem egyedül készítené a szkriptet, hanem az elismert képregényíróval, Grant Morrison-nal közösen dolgoznák ki a The Flash cselekményét. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A legújabb beszámolók szerint John Francis Delay és Jonathan Goldstein, valamint Ezra Miller között kreatív különbség támadt, ami végső soron ahhoz vezetett, hogy a rendezőpáros lemondott a feladatról, s távoztak a rendezői székből. A rendezők a Pókember: Hazatéréshez hasonlóan egy könnyebb megközelítést képzeltek el Flashnek, azonban Miller ragaszkodott a sötétebb tónusú világhoz, mint amit láttunk a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, valamint Az Igazság Ligájában.

Állítólag a Warner Bros. teljes vállszélességgel támogatja a rendezők vízióját, hiszen a dollármilliókat hozó Aquaman sikere után nehéz elképzelni, miért döntenének egy komolyabb és sötétebb hangvételű alkotás mellett, miközben a Shazam! első reakció is meglehetősen pozitívan számoltak be David F. Sandberg alkotásáról.

Miután hónapokon át keresték a közös nevezőt, Miller úgy döntött, hogy kezébe veszi az irányítást, s Morrison-nal közösen tollat ragadnak, hogy elkészítsék a The Flash forgatókönyvét, ezzel pedig erős benyomást helyeznek a stúdió vállára. Úgy tudni, hogy a Warner zöld lámpát adott a párosnak, pár hetet kaptak, hogy elkészítsék a szkript vázlatát, ám amennyiben a stúdió nem találja megfelelőnek a forgatókönyvet, akkor nagy valószínűséggel Miller lemond a szerepről, hiszen a színész kontraktusa most májusban fog lejárni a stúdióval.

Total
1
Shares
Previous Article
James Gunn

James Gunn teljes egészében egy Suicide Squad rebooton dolgozik

Next Article

Az első hivatalos kép a Jumanji 3. főszereplőiről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!