Wide Screen
Image default
Filmek

Andy Muschietti az Az rendezőjét kérték fel a The Flash-film elkészítésére?

A Warner Bros. teljesen új stábbal vág neki a The Flash forgatásának, hiszen új rendezőt és új forgatókönyvírót is kapott a projekt.

A DC képregények és a világ egyik leggyorsabb szuperhőse rendkívül hányatott sorsot tudhat magáénak a Warner Bros. és a DC Comics filmes univerzumában. A The Flash címre keresztelt projektet többször is elhalasztották, és a rendezők is mindig leléptek. Most éppen John Francis Daley és Jonathan Goldstein páros köszönte meg, és távozott a stúdiótól, helyüket pedig Andy Muschietti a Stephen King adaptáció, az Az rendezője örökölte meg.

A Warner évek óta szeretné már tető alá hozni a Barry Allen / Flash szólófilmjét, de különböző okok miatt mindeddig erre nem került sor. Legutóbb mikor hallottunk a projektről, éppen Ezra Miller próbált nyomás gyakorolni a stúdióra, aki Grant Morrison képregényíróval közösen új szkript megírására vetemedett.

Csakhogy a stúdió visszadobta az általuk elképzelt történetet, s inkább egy nevesebb forgatókönyvíróra bízzák a sztorit. A The Hollywood Reporter megbízható forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az ŰrDongó, Birds of Prey filmek íróját, Christina Hodson-t kérik fel a szkript megírására.

Korábbi pletykák szerint Miller tette lapátra Daley és Goldstein párost, mivel a színész egy sötétebb karaktert képzelt el a történetben, ellenben a rendezőkkel, akik inkább egy lazább, könnyedebb szólófilmet tudtak volna elképzelni Flashnek, ami végül konfliktushoz vezetett, és inkább távoztak. Most azonban úgy tűnik, hogy a stúdió a sarkára állt, s döntöttek a film sorsáról, ők mondták ki, hogy ki a rendező és ki írja a forgatókönyvet. Mindkét esetben remek döntés született, így kíváncsian várjuk mi sül ki belőle.

A The Flash munkálatai valamikor jövő év elején kezdődhetnek, legjobb esetben már januárban kamerák elé állhatnak a szereplők.

Andy Muschietti

Még több a témában...

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat