Flash

Michael Keaton mint Bruce Wayne, Barry Allen, Iris West és Supergirl a The Flash legújabb fotóin

Teljes gőzzel forog a The Flash a szigetországban.

Az elmúlt napokban több forgatási képet is kaptunk a The Flash című alkotásról. Andy Muschietti vezetésével jelenleg London utcáin forog a film. A direktor egymást követően mutatta meg a szuperhősök jelmezét, hétvégén pedig már Sasha Calle, avagy Supergirlt is láttuk a magasban lógni, estére pedig még több képen csodálhatjuk meg az új karaktert, illetve a nagy visszatérőt, Michael Keatont.

A legújabb képeken magát a címszereplőt alakító Ezra Miller is feltűnt Barry Allen szerepében, valamint Kiersey Clemons, aki Flash szerelmét alakítja majd. Clemons szerepe sokáig nem volt biztos, de a tárgyalások sikerrel zárultak, így Iris a Zack Snyder: Az Igazság Ligája után visszatér a filmvászonra. A képeken a két karaktert látjuk, miközben a saját kérdéseire válaszolnak, de csak találgatni tudunk, hogy mi lehet ez. Talán még mindig apja nevét próbálja tisztázni, miután ártatlanul elítélték. Ami viszont felkeltette a rajongók érdeklődését, hogy Barry egy gyűrűt visel. Csak nem a gyűrű segítségével alakul majd át Flash, ahogy a képregényekben is?

Nagyon örülünk Flashnak és Supergirlnek, de talán sokkal nagyobb figyelem irányul Michael Keaton visszatérésére, aki 1989 után tér vissza Bruce Wayne szerepében. A Sötét lovag az évek alatt teljesen megőszült, ami megerősíti azt a tényt, hogy a karaktert nem fogják digitálisan megfiatalítani.

És akkor Supergirl is teljes pompájában megmutatta magát, igaz a karakter köpenyét csak digitálisan, a film utómunkája során fogják majd rávarázsolni a karakterre.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Total
33
Shares
Previous Article
Sasha Calle

A The Flash forgatási videóján Sacha Calle, avagy Supergirl lebeg a magasban

Next Article
Freaky

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Freaky premier előtti vetítésére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!