Sasha Calle

A The Flash forgatási videóján Sacha Calle, avagy Supergirl lebeg a magasban

Supergirl is akcióba lendült a forgatáson.

Hosszas huzavona után április végén bekapcsolták a kamerákat, s a The Flash című filmet az Egyesült Királyság területén forgatják. A filmet jelenleg is Londonban fényképezik, amiről Andy Muschietti rendező több képet is megosztott már a szuperhősök jelmezéről, logóiról, de annál kevesebb forgatási képet kaptunk a karakterekről. Tegnap azonban kiszivárgott egy felvétel Supergirl repüléséről.

A hét közepén a direktor megosztotta az első képet Supergirl jelmezének legfontosabb részéről, az ikonikus szimbólumról a mellkasán. A stáb Anglia szívében dolgozik a nyílt utcán, miután London testesíti meg a DC Comics képregényeiből Central City városát, ezzel együtt pedig alkalmunk vált betekintést kapnunk a munkálatokba, ahol a színésznőt teljes öltözetben sikerült lencsevégre kapni. Az alábbi videóból nem sok minden derül ki, csak azt látni, hogy Sasha Calle karaktere a magasból lassan a földre ereszkedik, de hogy kivel találkozik, Flash vagy esetleg egy nemezissel találkozik, megjósolhatatlan.

Majd nem sokkal később már egészen jó minőségű képeket kaptunk a DC Moziverzum Supergirljéről.

Ahogy várható volt, hogy a jelmez felső része teljes egészében piros. A felvétel a messziből készült, tisztán kivehető, hogy nem kapott köpenyt Supergirl, de talán az utómunka során egészítik ki. Gyakran Henry Cavill sem viselt köpenyt egy-egy forgatáson, csak a vizuális effektekkel rajzolták oda az Acélember lobogó köpenyét.

A sztorit nagy titok övezi, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Total
7
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Kevin Feige és a Sony Pictures közösen dolgoznak a Pókember: Nincs hazaút marketingjén

Next Article
Flash

Michael Keaton mint Bruce Wayne, Barry Allen, Iris West és Supergirl a The Flash legújabb fotóin

Related Posts