x
Close


Közelgő események

Filmek

A rendező megmutatta Sasha Calle Supergirl ruhájának legfontosabb részét

Ilyen lesz Supergirl ikonikus szimbóluma.

A rendező megmutatta Sasha Calle Supergirl ruhájának legfontosabb részét
  • PublishedJune 18, 2021

A The Flash című film rendezője egy rövid betekintést adott, hogy milyen lesz Supergirl jelmeze. Andy Muschietti még tavaly télen jelentette be, hogy Supergirl is bemutatkozik a DC Moziverzum Sasha Calle személyében. Az elmúlt hetekben folyamatosan osztja meg a képeket a szuperhősök jelmezéről, már láttuk Flash megújult ruháját, annak logóját, de Michael Keaton ikonikus denevérjelmezét is megmutatták véresen, most pedig Supergirl mellkasán volt a sor.

Nagyon úgy fest, hogy a DC Comics képregényhőseinek filmes ruháját egy kaptafára gyártják, mert Supergirl kosztümjének dizájnja összhangban van Henry Cavill az Acélember-jelmezével. Néhány egyszerűbb változtatásra sor került a ruhán Kara klasszikus képregényes szereléséhez képest. Leginkább a piros szín dominál, a mellkasi logó fölött a kék szín helyett a piros szín kapott helyet.

Muschietti eddig bőkezű volt a karakterek logóinak feltárásával, már láttuk a főszereplőket, és reméljük, hogy ezt a jó szokását megtartja a jövőre való tekintettel is. A forgatás későbbi fázisában akár még néhány karaktert is megismerhetünk majd a képeken, úgyhogy mindenképpen érdemes bekövetni a rendezőt közösségi oldalán.

A sztorit nagy titok övezi, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.