x
Close


Közelgő események

Filmek

A The Flash rendezője, Andy Muschietti mutatott egy részletet a főhős új jelmezéből

A jelmez legfontosabb részét mutatták meg elsőként.

A The Flash rendezője, Andy Muschietti mutatott egy részletet a főhős új jelmezéből
  • PublishedJune 14, 2021

Lassan egy éve tudni, hogy Ezra Miller karaktere megújul a folytatásra. A sok probléma után végre sínre került a The Flash Andy Muschietti direktor vezetésével. Április óta bőszen dolgoznak a filmen Angliában, és igaz, hogy még egy kis időbe beletelik, mire láthatjuk a Flash vadonatúj kosztümjét, azonban a rendező bemutatta a karakter szimbólumát.

Tavaly augusztusban a DC FanDome alatt megerősítették, hogy Barry Allen új jelmezt kap a karakter önálló filmjében. Sokan megörültek ennek a hírnek, hiszen Az Igazság Ligájában látott házilag barkácsolt jelmez nem győzött meg sok rajongót. A rendezvényen megosztottak néhány koncepciós tervet a filmről, és már akkor sejteni lehetett, hogy ez a szerelés nagyon állat lesz.

Andy Muschietti előszeretettel oszt meg dolgokat a filmmel kapcsolatban. Korábban így derült fény a logóra, néhány napja Michael Keaton véres denevérruhájának logójáról is kaptunk egy közeli képet, a legújabb ízelítőből pedig a jelmez legfontosabb részét, a villámot formáló ikonikus részt mutatta meg a rajongóknak közösségi oldalán. Hihetetlen, hogy mennyire részletgazdag a hős mellkasán helyet foglaló logó, és biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak állóképen, hanem mozgásban is piszok jól fog mutatni a filmben.

Michael Keaton mellett visszatér még Ben Affleck, illetve Muschietti közösségi oldalán jelentette be azt is, hogy a fiatal Sasha Calle színésznő Supergirl szerepében mutatkozik be. Néhány hete pedig tudjuk, hogy Barry Allen szerelmét, azt az Iris Westet alakító Kiersey Clemons is visszatér. Sajnos azonban Billy Crudup nem tudta vállalni szerepét, így újra kellett osztani a főhős apjának szerepét.

A sztorit nagy titok övezi, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.