Főoldal Filmek Megerősítést kapott, Iris West szerepében Kiersey Clemons is ott lesz a The Flash című filmben
Filmek

Megerősítést kapott, Iris West szerepében Kiersey Clemons is ott lesz a The Flash című filmben

Iris West visszatér Az Igazság Ligája után, várhatóan nagyobb szerepben.

490
Iris West

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változat előzeteseiben láttuk először Barry Allen szerelmét, azt az Iris Westet, akit kivágtak a mozikban bemutatott változatban. Ám hála a rendezői változatnak, őt is megismerhetjük majd a filmben, és most az is kiderült, hogy bizony a The Flash önálló részben is visszatér.

A Kábszer című vígjáték sztárja eredetileg szerepet kapott volna a 2017-ben bemutatott Az Igazság Ligájában, mint Barry Allen szerelme, ám Joss Whedon és a Warner Bros. kivágta ezt a jelenetet, miután Snyder távozott a forgatásról. Clemons karakterét azonban rövidesen megismerhetik majd a rajongók, hiszen a rendezői változatban bizony Iris West jelenete is szerepelni fog, amikor megismerkedik Allen-nel.

Sokáig nem volt biztos, hogy Clemons visszatér-e a The Flash című szólófilmben, hiszen a projektet több alkalommal is el kellett napolni, miután a rendezők sorra felmondtak. A színésznő azonban sikeresen vette a tárgyalásokat, így Ezra Miller oldalán ő is ott lesz Flash saját filmjében. A közelgő filmet a Flashpoint című képregény ihlette, amiben a főhős egy alternatív idősíkra tévedt a DC univerzumban. A történetet Geoff Johns közösen írta Andy Kuber íróval, és nem túlzás kijelenteni, hogy a Flashpoint gyökeresen változtatta meg a DC képregényvilágát. Bár korábban egy kalap alá vették a filmet ezzel az új képregénnyel, még a címe is a Flashpoint volt, de később ezt megváltoztatták a The Flash-re, ezért nem tudni, hogy mennyiben adaptálják majd ezt a képregényt.  

2019 nyarán jött a megerősítés, hogy az AZ című Stephen King adaptáció rendezőjét, Andy Muschiettit érte a megtiszteltetés, hogy előbb papírra, majd filmre vigye Flash önálló történetét Ezra Miller alakításában. A sztorit nagy titok övezi, bár nyáron ledobták az atomot, amikor bejelentették, hogy Flash oldalán feltűnik majd két Batman is. Michael Keaton újra magára ölti Batman jelmezét 1989 után, illetve Ben Affleck is visszatér, aki amolyan támogató (mentor) szerepet tölt be a filmben.

A forgatókönyvön a Ragadozó madarakat is jegyző Christina Hodson dolgozik, a rendezői teendőket pedig Andy Muschietti kapta, miután több rendező is faképnél hagyta a projektet. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.