Főoldal Filmek Sasha Calle kapta Supergirl szerepét a készülő The Flash című önálló filmben
Filmek

Sasha Calle kapta Supergirl szerepét a készülő The Flash című önálló filmben

Supergirl is bemutatkozik a DC Moziverzumban.

658
Sasha Calle

Rendkívül hosszú és kemény munka előzi meg a The Flash című filmet. A projektet évekkel korábban bejelentették már, de valami mindig közbejött. Leggyakrabban a rendezők fordítottak hátat a filmnek ütemezési vagy kreatív különbségre hivatkozva. Végül a nagysikerű Az című adaptáció rendezője, Andy Muschietti mondott igent a filmre két éve.

A film előkészületei már javában zajlanak, és a tervek szerint hónapokon belül a forgatást is elkezdik. Most a direktor, Muschietti közösségi oldalán rántotta le a leplet a bájos Sasha Calle színésznőről, aki Supergirl szerepében csatlakozott a szereplőgárdához. A Nyughatatlan fiatalok sztárját egy két perces kis videóban mutatta be Instagram követőinek a rendező. Később a Deadline is megerősítette, hogy ő kapta Supergirl szerepét.

A videóban Muschietti bevallotta, hogy több mint 400 jelentkezőt hallgattak meg Supergirl szerepére, és bár legtöbben nem voltak tisztában azzal, hogy valójában milyen szerepre is hívták be őket. Calle és a főszereplőt alakító Ezra Miller között a kémia az első perctől működött a filmrendező szerint, ami azt sugallja, hogy fontos szerepet játszik majd a két karakter között a dinamika. Mivel Kiersey Clemons is megjelenik a filmben, mint Iris West, talán egy szerelmi háromszög bontakozik majd ki a három szereplő között Central Cityben? Supergirl és Flash mellett már biztos, hogy szerepelni fog a filmben két Batman is, Ben Affleck és Michael Keaton is visszatér korábbi szerepében. Sajnos azonban Cyborgot kihúzták, miután Ray Fisher nem ápol jó kapcsolatot a stúdió vezetőivel.

A Deadline cikkében úgy fogalmazott, hogy a Warner Bros. nagy reményekkel várja Supergirl bemutatkozást, s reményük szerint a fiatal színésznő olyan sikeres lehet, mint Gal Gadot a Wonder Woman szerepben. Sokan már annyira előrementek a mostani bejelentést hallva, hogy a stúdió ezzel a szereppel kíván megágyazni egy önálló Supergirl-film előtt. Nem először, és vélhetően nem utoljára hallunk erről a projektről.

A képregényekben különféle Supergirlről olvashattak a rajongók. Ezek között nem mindegyikük származott Kryptonról. Továbbá azt sem tudni, hogy a Kara Danvershez hasonló Supergirlt fog alakítani Calle a filmben, vagy egy új arcát ismerjük meg a karakternek. A képregényekben a karakter szorosan kötődött a 2013-as Acélember című filmhez is, amiben sokan még húsvéti tojást is felfedezni véltek a karakterre, de ezt még maga Zack Snyder sem erősítette meg. Ahogy azt sem tudni, hogy ez a bizonyos képregény alapelemét teszi-e a filmnek.

Supergirllel legközelebb Melissa Benoist alakításában találkozhatnak a rajongók a The CW amerikai adó feldolgozásában az önálló sorozatban, a filmes változattal pedig 2022. november 4-én a The Flash-filmben.

Sasha Calle
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.