Főoldal Filmek Ray Fisher többé már nem lesz Cyborg, és még a The Flash szerepét is elvették tőle
Filmek

Ray Fisher többé már nem lesz Cyborg, és még a The Flash szerepét is elvették tőle

Cyborg szerepét kihúzták a The Flash-filmből.

636
Cyborg

Már nyár végén röppentek fel az első hírek, hogy Ray Fisher legközelebb a The Flash című filmben kaphat vendégszerepet majd, most azonban úgy tűnik, hogy erről letett a színész. Köztudott, hogy a Warner Bros. vezetője, Walter Hamada és Ray Fisher nem ápolnak jó kapcsolatot egymással, miután a színész többször is bírálta tetteiért a stúdió frontemberét.

A jelek szerint Az Igazság Ligája rendezői változat jelenetei lesznek Ray Fisher utolsó képkockái a DC Moziverzumban. A The Wrap arról számolt be, Cyborg karakterét teljesen törölték a The Flash-filmből, s nem tervezik a szerepet leosztani másik színésznek sem. A stúdió valószínűleg szeretné gyorsan maga mögött tudni az egész ügyet, s ennek a legjobb módja, ha elfelejtik Cyborgot egy időre.

A The New 52 címen újraindított DC képregényben (2011) nagyobb figyelmet kapott Cyborg, akárcsak Superman vagy Wonder Woman, azonban az évek alatt kissé megkopott a karakter szerepe a DC írott történeteiben. Már nem olyan fontos szereplője Az Igazság Ligájának, mint egykor volt, ami szintén fontos szerepet játszik a Warner döntésében, hogy a karaktert nélkülözik a jövőben, pedig egy időben még önálló filmről is hallani lehetett.

A lap arról is beszámolt, hogy Michael Keaton és a stúdió között befejeződtek a tárgyalások, így minden akadály elhárult, hogy Batman szerepében visszatérjen Barry Allen önálló sztorijában. Fontos leszögezni, hogy a stúdió hivatalosan még nem kommentálta a színész visszatéréséről szóló híreket.

justice league film etc. screenshot 20170901073541 5 original 2400x1200 mini
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...