Close


Közelgő események

Filmek

Az önálló Cyborg film 2020-ban érkezhet

Terítéken egy újabb DC Comics film, méghozzá Az Igazság Ligája egyik tagja kapna önálló filmet, ha lenne rendező, aki elvállalná.

Az önálló Cyborg film 2020-ban érkezhet
  • PublishedMay 22, 2017

Terítéken egy újabb DC Comics film, méghozzá Az Igazság Ligája egyik tagja kapna önálló filmet, ha lenne rendező, aki elvállalná.

Még 2014 volt amikor a a Warner bejelentett 10 DC filmet, köztük az önálló Cyborg-filmet. Azóta viszont kicsit változtak a dolgok és a lista olyan címekkel egészült ki mint például a Suicide Squad, vagy a Gotham City Sirens. Miközben több film körül is voltak fejlemények, addig az önálló Cyborg-film körül igen csak nagy csend lett. Olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy talán el sem készül a projekt. De úgy tűnik ez valóban csak pletyka volt, ugyanis magát a karaktert életre keltő színész Ray Fisher erősítette meg, hogy elkészül a film és talán 2020-ban lehet a premierje.

Ray Fisher a projekt jelenlegi állapotát az angliai City of Heroes eseményen erősítette meg a hétvégén.

Ez a karakter rajongóinak egy remek hír, de egyelőre még forgatókönyvírója és rendezője sincs a projektnek. Bár Fisher biztosra veszi a 2020-as megjelenést, amíg nincs meg a stáb addig akár még el is tolhatják a dátumot mint ahogy a The Batman-nél és a The Flash-nél is tapasztaltuk. Sok önálló film van a Warner-nél előkészületben (pl. Black Adam, Nightwing, Batgirl), de Cyborg filmje akkor ha minden igaz 2020. április 3-án érkezhet. Addig is legalább már idén találkozunk a karakterrel novemberben Az Igazság Ligájában.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.