Főoldal Filmek Nem, a hírek ellenére Michael Keaton csak egy filmre, s nem több filmre tér vissza Batman szerepében
Filmek

Nem, a hírek ellenére Michael Keaton csak egy filmre, s nem több filmre tér vissza Batman szerepében

Egy hibásan értelmezett idézet okozza a gondot.

594
Michael Keaton

A Warner Bros. stúdiótól Walter Hamada kijelentése úgy tűnhet, hogy megerősítette, Michael Keaton lesz a DC Moziverzum egyik Sötét lovagja, miután a színész 1989-es szerepe után újra magára ölti majd Batman jelmezét a The Flash című filmben. Keaton karaktere mellett Ben Affleck is visszatér Barry Allen szólófilmjében, de bármennyire is szeretnénk, egyik karakter sem marad a folytatásra.

Még nyáron dobták le az atomot, miszerint Ben Affleck és Michael Keaton visszatér, tegnap este pedig már arról kezdtek cikkezni külföldi kollégák, hogy az egyikük marad majd a folytatásra. Több lap is úgy hozta le a hírt, hogy Michael Keaton állandó szereplője lehet a DC Moziverzumnak, amit egy idézetből kiragadott részlet eredményezett, de erről szó sincs.

A New York Times készített nemrég interjút a Warner Bros. vezetőjével, Walter Hamadával. A beszélgetésből úgy ragadtak ki egy mondatot, amiben talán Hamada megerősítette, hogy Affleck nem fog visszatérni Batmanként a The Flash után, és ebből sokan azt szűrték le hibásan, hogy Keaton marad a későbbi filmekre is.

A Warner Bros. stúdiónak azonos időben két önálló Batman filmes sorozata lesz – két különböző színésszel.

A fenti mondat okozta a gondot, ezt értelmezték félre sokan. Még a rajongók is meglepődtek ezen, amire rá is kérdeztek. Aztán Brook Barnes, a cikk írója Twitteren válaszolt a kérdésre, amiben megerősítette, hogy írásában Robert Pattinson és Michael Keaton karakterére utalt.

A klikkvadász oldalak már lehozták, hogy Keaton több szerepre írt alá, de ha kicsit utánajárunk a dolgoknak, kiderül, hogy időközben a New York Times írója már reagált a félreértésre, s megerősítette, hogy mindössze egy filmre tér vissza a színész.

Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...