Főoldal Filmek Michael Keaton Batman szerepében térhet vissza a The Flash-filmben
FilmekBREAKING

Michael Keaton Batman szerepében térhet vissza a The Flash-filmben

Michael Keaton újra Batman lesz?

679
Michael Keaton

Egészen hihetetlen hírről számolt be a The Wrap, a lap értesülései szerint ugyanis Michael Keaton és a Warner Bros. stúdió között már folynak a tárgyalások, hogy ismét ő legyen Batman a készülő The Flash-filmben. A színészt legutóbb a Pókember: Hazatérésben vállalt szuperhősszerepet, Keselyűt alakította, de már a Morbius előzetesében feltűnt egy pillanatra, így alighanem rövidesen ismét szerepet osztanak neki. De ahogy most áll, lehet, hogy egy másik filmben is szuperhős lehet.

Csaknem harminc éve már annak, hogy Gotham City sötét lovagját alakította Keaton, most azonban a The Flash új forgatókönyvében akár még őt is visszahozhatják. A korábbi tervekkel ellentétben Ezra Miller karaktere nem azért fog visszamenni a múltba, hogy megmentse anyját és Thomas Wayne tudását egyesítse szupererejével, s befoltozzák azt az idősíkon lévő problémát, hanem hogy helyette csapatot alkosson Batmannal és közösen vegyék fel a harcot a rosszfiúk ellen. És itt jön a képbe Michael Keaton régi szerepe.

Ha valóban igazak az állítások, s ez lesz a The Flash-film plotja, akkor érdekes gondolatmenet mentén halad a Warner Bros., akik nem Robert Pattinson Batmanjének adnak lehetőséget – elvégre nagyjából abban az időben játszódik Matt Reeves története is -, hanem visszahoznak egy régi színészt Batman szerepében, s gyakorlatilag ezzel egy új Sötét lovagot teremtenek. Nagyon érdekes, de egyben nagyon veszélyes is, amit a stúdió csinál. Feltéve, ha igazak a hírek.

A tervek szerint a The Flash forgatása csak 2021-ben veszi kezdetét, valamikor az év elején, hacsak nem szól közbe a koronavírus-járvány, s nem halasztják későbbre a filmezést. A projekt az évek alatt több rendezőt is elvesztett, legutóbb pedig Andy Muschietti-t sikerült betalálni vele, aki igent mondott a Stephen King adaptáció után.

Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice Beetlejuice

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében visszatért a gonosz kis démoni lény.

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.