Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Michael Keaton Batman szerepében térhet vissza a The Flash-filmben

Michael Keaton újra Batman lesz?

Egészen hihetetlen hírről számolt be a The Wrap, a lap értesülései szerint ugyanis Michael Keaton és a Warner Bros. stúdió között már folynak a tárgyalások, hogy ismét ő legyen Batman a készülő The Flash-filmben. A színészt legutóbb a Pókember: Hazatérésben vállalt szuperhősszerepet, Keselyűt alakította, de már a Morbius előzetesében feltűnt egy pillanatra, így alighanem rövidesen ismét szerepet osztanak neki. De ahogy most áll, lehet, hogy egy másik filmben is szuperhős lehet.

Csaknem harminc éve már annak, hogy Gotham City sötét lovagját alakította Keaton, most azonban a The Flash új forgatókönyvében akár még őt is visszahozhatják. A korábbi tervekkel ellentétben Ezra Miller karaktere nem azért fog visszamenni a múltba, hogy megmentse anyját és Thomas Wayne tudását egyesítse szupererejével, s befoltozzák azt az idősíkon lévő problémát, hanem hogy helyette csapatot alkosson Batmannal és közösen vegyék fel a harcot a rosszfiúk ellen. És itt jön a képbe Michael Keaton régi szerepe.

Ha valóban igazak az állítások, s ez lesz a The Flash-film plotja, akkor érdekes gondolatmenet mentén halad a Warner Bros., akik nem Robert Pattinson Batmanjének adnak lehetőséget – elvégre nagyjából abban az időben játszódik Matt Reeves története is -, hanem visszahoznak egy régi színészt Batman szerepében, s gyakorlatilag ezzel egy új Sötét lovagot teremtenek. Nagyon érdekes, de egyben nagyon veszélyes is, amit a stúdió csinál. Feltéve, ha igazak a hírek.

A tervek szerint a The Flash forgatása csak 2021-ben veszi kezdetét, valamikor az év elején, hacsak nem szól közbe a koronavírus-járvány, s nem halasztják későbbre a filmezést. A projekt az évek alatt több rendezőt is elvesztett, legutóbb pedig Andy Muschietti-t sikerült betalálni vele, aki igent mondott a Stephen King adaptáció után.

Flash

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat