Az acélember

Zack Snyder megerősítette, hogy több kriptoni is a Földön tartózkodik, nem csak Superman

Továbbra is nyitott kérdés, hogy ki lehet a titokzatos karakter.

A tegnapi Az Igazság Ligája új előzetese mellett Zack Snyder rendező a Vero nevezetű közösségi oldalon indított egy beszélgetést, ahol megtudtunk egyet s mást a DC Moziverzum eredeti tervéről, legalábbis arról, hogy Snyder hogyan tervezte felépíteni a történetet. Itt derült ki, hogy eredetileg két részben és fekete-fehér kiadásban szerette volna bemutatni a filmet, valamint hogy a történetet öt film fogta volna közre.

Ha visszaemlékszünk Az acélemberre, akkor az egyik jelenetben Clark Kent egy kriptoni hajót talál, benne számos kapszulával. Sasszemű rajongók kiszúrták, hogy bizony az egyik nyitva volt. Egy ehhez kapcsolódó képregénysorozat megerősítette, hogy Supergirl volt az, aki több ezer évvel Kal-El érkezése előtt otthonra lelt a Földön. Az acélember után többen úgy gondolták, hogy ő lehet az első amazon, vagyis ha ebből indulunk ki, akkor Wonder Woman valójában egy kriptoni leszármazottja.

Az acélember

Snyder erre a pontra konkrétan nem tért ki a beszélgetésben, mindössze azt erősítette meg, hogy nem biztos, hogy Superman az egyetlen kriptoni a Földön.

Ez egyfajta nyitott kérdés… ha Az acélembert tanulmányoztad, akkor még ebben a filmben is van utalás a kinyitott alvóhelyre, vagyis amikor elsétálnak mellette a felderítő hajón, amikor behozzák Superman testét, és újraélesztik, na akkor van egy jelenetsorozat, és ezt ugyanazon a folyosón keresztül csinálják, amin Kal-El is keresztül ment, mikor először lépett be a hajóra.

És van egy pont, amikor letörli a koszt az egyik kapszuláról, és megpillantja, hogy valamiféle kriptoni van benne. Majd a kapszula mellett van egy másik nyitott kabinajtó, ami egyszerűen úgy néz ki, mintha valaki felkelt volna belőle. Hogy ki az, a mai napig rejtély.Zack Snyder

Az acélember

Nem túl valószínű, hogy a SnyderCut foglalkozik majd ezzel a kérdéssel, ugyanakkor biztosak vagyunk benne, hogy nem véletlen vette elő ezt a rejtélyt, és a filmben akár újabb utalást kaphatunk majd a talányra. Az egy jó kérdés, hogy valaha is választ kapunk-e, minden azon múlik, hogy Snyder kap-e valamilyen lehetőséget a DC-nél.

Total
22
Shares
Previous Article
WandaVision

Elizabeth Olsen elárulta, számára mikor kezdődik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatása

Next Article

Új videón a Cyberpunk 2077 Xbox konzolokon várható játékmenete

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!