Ben Affleck Batman

Ben Affleck és Michael Keaton is visszatér Batman szerepében a 2022-es The Flash-filmben

Megerősítve, hogy Affleck újra Batman lesz.

Őszintén szólva nem találunk szavakat, csak a levegőt kapkodjuk egy ilyen hír után. Nem sokkal korábban hivatalosan is megerősítették, hogy miután Ben Affleck néhány éve lemondott a The Batman rendezői és főszereplői teendőiről, hamarosan ismét magára ölti a denevérjelmezt, méghozzá Andy Muschietti rendezőtől érkező a The Flash-filmben.

A Variety Fair közölte elsőként a nagy hírt, hogy Ben Affleck visszatér korábbi Batman szerepében. A tervek szerint a The Flash bemutatójára 2022-ben kerül majd sor. A filmmel kapcsolatban már érdekes dolgok láttak napvilágot, többek között felmerült Michael Keaton neve is, hogy a Batman alakítása után ismételten Gotham City védelmezőjét játszaná. A The Flash történetéről keveset tudni, de a címszereplő a DC Moziverzum különböző idősíkjain fog ugrálni.

A hírek szerint a film forgatókönyve múlt héten nyerte el végleges formáját, amiben Ben Afflack által alakított Batman is szerepel, azonban a színész csak most mondott igent a felkérésre.

A film érzelmi hatásának egy nagyon jelentős része Ben Affleck. Barry és Affleck által játszott Wayne között a kölcsönhatás és a kapcsolat egy olyan érzelmi szintet hoz létre, amit nem láttunk korábban. Ez Barry filmje, ez Barry története, de karaktereik jobban kötődnek, mint azt gondolnánk. Mindketten egy gyilkosság áldozataként vesztették el édesanyjukat, és ez a film egyik érzelmi tárgya. Ez az, ahol Affleck berobban.Andy Muschietti

Muschietti továbbá azt is elárulta, hogy Michael Keaton karaktere is visszatér, méghozzá egy jelentősebb szerepben látjuk majd, bár ez nem működhetett volna akkor, ha Flash egy másik Sötét lovaggal találkozik az eredeti hős nélkül. Így jött a képbe Affleck, mint a fő idősíkról érkező Batman, akivel Barry először Az Igazság Ligájában találkozott. Affleck karaktere egy kiinduló szerepet játszik, mielőtt belevetnénk magunkat Barry kalandjába. Még itt ebben az interjúban Barbara Muschietti producer elárulta, hogy meglepődött, amikor Affleck igent mondott a szerepre, hogy újra Batman legyen, ugyanakkor leszögezte, hogy életének egy nagyon másik szakaszában jár a karakter. Jelenleg olyan helyen, ahol igazán élvezi, hogy ő Batman.

Total
201
Shares
Previous Article
The Batman

[DC FanDome] Matt Reeves bitang jó logót rittyentett a DC FanDome szombat esti The Batman panelje előtt

Next Article
Obi-Wan Kenobi

A vártnál jóval előbb kezdődhet az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!