Wide Screen
Image default
Filmek

[DC FanDome] Matt Reeves bitang jó logót rittyentett a DC FanDome szombat esti The Batman panelje előtt

Megmutatták a The Batman logóját.

A DC FanDome szombat esti programja előtt Matt Reeves rendező már felfedte, hogy milyen lett a denevérember új szimbóluma, most pedig arról hullt le a lepel, hogy milyen logót kapott a film, miközben Jim Lee koncepció művésztől néhány egészen nagyszerű tervet is kaptunk a DC képregények leghíresebb figurájáról.

Hatalmas várakozás előzi meg a DC FanDome programját, amit a rajongói visszajelzések alapján a szervezők két részre bontottak, s a másodikat majd szeptember 12-én tartják meg. A nagy ováció érhető, hiszen olyan nagy alkotások kapnak helyet rajta, mint a Wonder Woman 1984, a The Flash, az Aquaman, a The Suicide Squad, Az Igazság Ligája Zack Snydertől és természetesen a The Batman. A hétvégi program egyik főszereplője Bruce Wayne lesz. A direktor nem bírta tovább húzni, s már a DC FanDome előtt felfedte a logót, s átkozottul kemény lett.

És ha nem érnénk be ennyivel, akkor néhány exkluzív koncepciót is kaptunk így a hétvége előtt. A terveket közvetlenül a DC képregények és a kreatív vezérigazgatója Jim Lee osztotta meg. Robert Pattinson főszereplésében már láttuk néhány képsort az új sötét lovagról, de a terveket látva ismét tátott szájjal bámuljuk, mennyire bitang jól mutat az új hős.

A DC FanDome magyar idő szerint augusztus 22-én este fél hétkor kezdődik, amit természetesen élőben fogunk majd közvetíteni. A The Batman panel lesz az est fénypontja, így egészen vasárnap hajnal fél háromig kell fennmaradnunk, ha szeretnénk megvárni a bemutatót.

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat