Főoldal Filmek [DC FanDome] Zack Snyder újabb előzetest mutatott Az Igazság Ligája rendezői vágás előzeteséből
Filmek

[DC FanDome] Zack Snyder újabb előzetest mutatott Az Igazság Ligája rendezői vágás előzeteséből

Hamarosan érkezik a teljes trailer.

667
Az Igazság Ligája

Még két napunk maradt a DC FanDome virtuális rendezvény bemutatója előtt, ám Zack Snyder rendező már nem bír magával, s újabb teaser előzetest villantott Az Igazság Ligája rendezői vágásról. Néhány hete már láttunk egy vészjósló videót a vágásról, melyben Diana hercegnő kővé dermedt Darkseid fali festményét látva.

A Warner Bros. még tavasszal jelentette be, hogy a Snyder Cut néven híressé vált rendező változatot valamikor 2021 elején fogja bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón. Majd nyár közepén váratlanul egy DC FanDome eseményt jelentettek be, ami több blockbusternek is otthont ad. Az idei nagy DC képregénytalálkozót augusztus 22-én tartják, ahol Flash, Batman és Wonder Woman mellett ott lesz természetesen Az Igazság Ligája rendezői csapata is.

Snyder néhány napja egy képpel hívta fel a rajongók figyelmét, amikor Cyborg eredetéről osztott meg egy snittet. Ezt a kiragadott képet látjuk most egy szekvenciában, s így a karakter eredetét is közelebbről megismerjük. De nemcsak ő, hanem más karakterek is nagyobb figyelmet kapnak. A rajongók legnagyobb örömére Darkseid mellett Desaad is szerepelni fog az eredeti vágásban. És ki tudja még, hogy milyen meglepetéssel készülnek a szombat éjjeli őrületre.

Az Igazság Ligája előadás magyar idő szerint szombat éjjel fél 12-kor veszi kezdetét, és természetesen a teljes eseményt élőben fogjuk majd nyomon követni. A legfontosabb hírekről azonnal írásos beszámolóval jelentkezünk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események