x
Close


Közelgő események

Filmek

A Warner Bros. megtalálta az új Henry Allent, miután Billy Crudup nem tér vissza a The Flash-filmben

Többen is csatlakoztak a film szereplőgárdájához.

A Warner Bros. megtalálta az új Henry Allent, miután Billy Crudup nem tér vissza a The Flash-filmben
  • PublishedMarch 25, 2021

Nem olyan rég tudtuk meg, hogy Az Igazság Ligájából Billy Crudup nem fog visszatérni Flash önálló részében Henry Allen szerepében, ugyanis a naptárába már nem fér bele ez a szerep. Azonban a stúdiónak már van is jelöltje Barry Allen apjának szerepére. Sőt, több új színész is csatlakozott a projekthez.

A Variety megtudta, hogy Ron Livingston fogja váltani Billy Crudupot Henry Allen szerepében a jövőre érkező The Flash című filmben. Crudup Apple TV+ saját gyártású a The Morning Show című sorozat forgatása miatt volt kénytelen kiszállni a DC projektből. Miután a The Flash és a sorozat forgatása egybeesik, köszönhetően a COVID-nak, amiért 2021-re halasztották a forgatást, ez pedig egybeesik a sorozattal is, ezért nem tudja vállalni szerepét a filmben.

Ron Livingston

Livingston leginkább a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó című sorozatban emlékezetes szerepéről vált ismerőssé, újabban pedig olyan TV-műsorokban látjuk, mint az Adaptáció vagy a Loudermilk. A filmvászon pedig a Hivatali patkányokban és a Démonok között című horrorfilmben is feltűnt.

Az önálló filmben Ezra Miller újra Barry Allen, a villám szerepébe bújik, miközben a tegnapi napon azt is megerősítették, hogy egy új belépőként Ian Loh fogja majd a címszereplő fiatalabb énjét alakítani. Továbbá az is kiderült, hogy Saoirse-Monica Jackson (Derry Girls) és az interneten nagy népszerűségnek örvendő Rudy Mancuso is szerepet kap, ám az ő karaktereiket egyelőre titok övezi.

Ahogy arról egy korábbi bejelentésben olvashattunk, Maribel Verdú lesz Nora Allen, miközben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatér(het) a filmben a Batman különböző iterációiban. De talán ami a rajongóknak leginkább fontos, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája után Kiersey Clemons visszatér Iris West szerepében, akit néhány percre már láttunk a rendezői változatban. És ha még nem lenne elég a szuperhősökből, akkor Sasha Calle fogja életre kelteni Supergirlt a filmben. Ray Fisher is szerepelt eredetileg a filmben, de a kirobbant botrány után valószínűleg már nem kap több szerepet.

Andy Muschietti rendezésében és Christina Hodson forgatókönyve alapján a The Flash 2022. november 4-én kerül majd a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.