Cyborg

Ray Fisher megerősítette, hogy a Warner Bros. eltávolította a The Flash-filmből

Törölték Ray Fisher szerepét a filmből.

Heteken át tartó spekuláció után Az Igazság Ligája sztárja, Ray Fisher megerősítette, hogy a Warner Bros. elvette tőle Cyborg szerepét, akivel legközelebb az önálló The Flash című filmben találkoztunk volna. Fisher mindössze egy alkalommal játszotta el Cyborgot a filmvásznon, de márciusban még egy alkalommal biztos látjuk a DC Moziverzumban, ugyanis érkezik a rendezői változat.

Bár múlt héten még cáfolta és pontatlannak nevezte azt a híresztelést, hogy a stúdió eltávolította őt a The Flash-filmből, most azonban újabb fejlemény történt a Ray Fisher és a Warner Bros. közötti háborúban. A színész kiállt a nyilvánosság elé, s megerősítette, hogy a stúdió döntése volt, hogy Cyborg nem kap szerepet Barry Allen önálló alkotásában. Fisher azt is elárulta, hogy Walter Hamada kinevezése (a Warner Bros. és a DC Moziverzum elnöke) előtt Cyborg szerepe több volt, mint egy vendégszerep.

Érdekes nyilatkozatot tett közzé közösségi oldalán, amiben egészen odáig ment, hogy rasszizmussal vádolja a DC Moziverzum korábbi elnökét, Geoff Johns igazgatót, de szokás szerint ezúttal sem tudtunk meg konkrétumokat az ügyről, hogy pontosan mi történt Az Igazság Ligája pótforgatásán Joss Whedon irányítása alatt. Eközben azonban felajánlotta egy poligráf, egy hazugságvizsgálat elvégzését, hogy véget vessenek az hazugságoknak.

Arra is utalás tesz, hogy Cyborgként töltött idejének ezzel vége lett, s nagy eséllyel a márciusban megjelenő Snyder Cutban látjuk őt utoljára a szerepben, ahogy arra már utalt egy korábbi bejegyzésében is. Egy olyan kijelentés után, hogy nem hajlandó eljátszani Cyborg szerepét addig, amíg Hamada az elnök, nehéz elképzelni, hogy a stúdió munkát adna neki.

Total
2
Shares
Previous Article

Mely játékok késhetnek és melyek érkezhetnek 2021-ben?

Next Article

Gyűrűk Ura játék készülhet az Arkane gondozásában?

Related Posts