Cyborg

Ray Fisher teljesen pontatlannak nevezte a hírt, miszerint Cyborg szerepét törölték a The Flash-filmből

Ray Fisher nem hagyta szó nélkül a híreket.

Alig néhány napja jelent meg a hírekben, hogy Michael Keaton és a Warner Bros. között a tárgyalások a végéhez értek, vagyis 1989 után újra Batman lehet egy filmre. Eközben pedig arról is beszámoltak, hogy Cyborg szerepét törölték a The Flash című filmből, miután Ray Fisher összetűzésbe került több Warner Bros. vezetővel is, s a stúdió így szeretne minél előbb túllépni az egészen. A színész azonban cáfolja ezeket a híreket.

A hét elején lehetett olvasni arról, hogy Walter Hamada marad a Warner Bros. élén, sőt, hatalmát kiterjesztik a DC alkotásokra is, így a jövőben az ő felügyelete alatt készülnek majd az új filmek. A bejelentés után Ray Fisher nyilvánosan kijelentette, hogy addig semmilyen köze sem lesz a stúdióhoz, amíg Hamada lesz a vezető, ebből pedig többen azt a következtetést vonták le, hogy Cyborg szerepének ezzel befellegzett.

A The Wrap számolt be a hírről, hogy Cyborgot szó szerint „kiírták” a The Flash-filmből – amiben egy vendégszerepet kapott volna elvileg -, most azonban a színész közösségi oldalán cáfolta ezeket a híreszteléseket. Fisher „teljesen pontatlannak” nevezte az állítást, és felszólította a portált, hogy „haladéktalanul módosítsa a cikket”.

Az Igazság Ligája nyomozás oda vezetett, hogy a WarnerMedia (és leányvállalatai) eltávolodtak Joss Whedontől. Geoff Johns követni fogja a példáját. […] Nyilvánosan semmitől sem léptem el.

Fisher azt állítja, hogy nem fordított hátat a szerepnek, így az esély megmaradt, hogy egyszer még visszatérjen. A színész a posztjában arra hivatkozik, hogy a The Wrap írója nem az igazságot közölte írásában, hanem azt követte, amit a WarnerMedia kért tőlük. Bármi is legyen az igazság, ezekből a bejegyzésekből lejön a színész frusztráltsága, ami nem tesz jót a karrierjének.

Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A pletykák szerint Robert Downey Jr. érdeklődik a Star Wars iránt

Next Article
Az Igazság Ligája

A WarnerMedia szerint ideje továbblépni Az Igazság Ligája körül kialakult forgatási botránytól

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!