Főoldal Filmek A Black Adam streaming-bemutatójánál is rosszabbul kezdett a Flash: A Villám
Filmek

A Black Adam streaming-bemutatójánál is rosszabbul kezdett a Flash: A Villám

Tényleg ennyire rossz lett a Flash: A Villám, hogy még az HBO Maxen se kíváncsiak rá az emberek?

55
Flash: A Villám

A Flash: A Villám premierje a hét elején volt az HBO Maxen, amitől azt várta a stúdió, hogy majd jobban teljesít, mint nyár elején a mozikban. Az igazság azonban az, hogy talán még a mozis bemutatónál is gyengébben szerepelt a streamingszolgáltató műsorán a DC Univerzum leggyorsabb szuperhőse, miután alacsonyabb nézettségi mutatókat ért el a streaming szolgáltatáson, mint a 2022-es Black Adam.

A Deadline beszámolója szerint a Flash: A Villámot mindössze 1,1 millió amerikai háztartásban indították el az első pár napban a Warner Bros. Discovery Max streaming szolgáltatásán. Annak ellenére, hogy a filmben egy olyan karakter szerepel, aki már több DC-filmben is feltűnt – és Michael Keaton Batmanjének jelenléte is látható-, ez a szám 8%-kal elmarad attól az 1,2 millió amerikai háztartástól, amit a Black Adam tavaly decemberben fel tudott mutatni.

A Flash: A Villám már jóval a premier előtt is viták kereszttüzében állt, elsősorban a főszereplő Ezra Miller bántalmazó viselkedése nyomán. Ennek úgy tűnik, hogy meglett az eredménye, de az sem segített sokat a filmen, hogy a színész mindössze egy vörös szőnyeges bemutatón jelenhetett meg. Sokan kritizálták a Warner Bros-t, amiért úgy tett, mintha mi sem történt volna, és sokáig hallgattak az ügyben.

A többnyire pozitív kritikák ellenére a Flash: A Villám a stúdió egyik legnagyobb bukása lett, mindössze 268,5 millió dollárt hozott globálisan, miközben a film költségvetése állítólag meghaladta a 300 millió dollárt.

A The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag 2,8 millió amerikai háztartásban futott a világjárvány utolsó napjaiban – amikor a filmet egyszerre mutatták be online és a mozikban. Matt Reeves rendezőtől a Batman igazolta azt, hogy sokkal nagyobb az érdeklődés a Robert Pattinson által alakított Sötét lovag iránt, mint Keatonért, miután tavaly egyetlen hét alatt 4,1 millió amerikai háztartásban streamelték a filmet.

James Gunn korábban utalt rá, hogy Barry Allen a régi univerzumból a teljesen újjáépített univerzumban találhatja magát egyszer, de egy ilyen borzalmas bemutató után erre aligha lesz lehetősége a szuperhősnek. A premiert megelőző napokban olyan nagy szavakat mondtak a filmről, hogy ez a valaha késszült legjobb szuperhősfilm, még Tom Cruise is odáig volt érte. Csakhogy ezekből egyik sem valósult meg.

Flash - A Villám

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...