Wide Screen
Image default
Filmek

[DC FanDome] Koncepciós terveken látjuk Flash új jelmezét és ahogy találkozik Michael Keaton Batmanjével

Látványtervek szivárogtak ki a The Flash címszereplőjéről.

Alig két napja robbant a hír, miszerint Ben Afflack még egyszer utoljára magára ölti Batman jelmezét. Bár keveset tudunk a filmről, ám a rendező elárulta, hogy erre azért van szükség, mert ő lesz Flash mentora a The Flash-filmben, miközben a főszereplő egy másik Batmannel is találkozik egy másik idősíkon. Ez úgy hangzik, hogy a Marvel után a DC is megnyitja a kaput a multiverzum előtt. Ezt az időben jóval korábbi Batmant Michael Keaton kelti életre Tim Burton filmjéből.

A DC FanDome magyar idő szerint este 7 órakor kezdetét vette, s már lement a Wonder Woman 1984, valamint a The Suicide Squad panel is. Még bőven van tartalék az est hátralévő részére, így a The Flash panelre az éjszaka közepén kerül sor, azonban már most kiszivárgott néhány tervrajz a filmből. Ezeken azt láthatjuk, hogy Barry Allen milyen új, sokkal modernebb jelmezt kap Bruce Wayne-től (alighanem Ben Affleck verziójától). A második képen az látható, ahogy Michael Keaton eredeti Batman karakterével csapatot alkot a villámsebes szuperhős.

Michael Keaton karakterénél felmerül egy nagyon fontos kérdés, mégpedig hogy Batman egy percet sem öregedett és számítógépes effektek segítségével fogják megfiatalítani majd a karaktert a filmvásznon? Erre a kérdésre minden bizonnyal Christina Hodson tudja a választ, aki nemrég készült el a film forgatókönyvével.

A The Flash 2022. július 1-jén kerül a mozikba.

Még több a témában...

Hawkman szerepében Aldis Hodge csatlakozott a Black Adam szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat