Thomas Jane részleteket fedett fel a The Predator történetéből

Thomas Jane több dolgot elárult a The Predator szereplőiről és a film cselekményéről is.

Thomas Jane több dolgot elárult a The Predator szereplőiről és a film cselekményéről is.

A 20th Century Fox korábban egy rövid kis bejegyzésben ecsetelte, hogy mi vár ránk a következő Ragadozóban, de konkrétumokat nem árult el Shane Black rendező rebootjáról. Thomas Jane színész egy friss interjúban beszélt a csapatról, akik az új részben az idegen nyomába erednek:

Veterán harcosokat játszunk, olyanokat, akik megjárták Afganisztánt, Irakot vagy hasonló helyeket. De mindannyian átkozottul őrültek vagyunk, olyannyira, hogy azért járunk veterán kórházba, hogy megkapjuk a gyógyszereinket. Mind idegbajosok vagyunk, poszttraumás katonák… A kórházakban csoportos terápiákon veszünk részt, és persze valaki kitálal, hogy mit látott… Nem gondoltam, hogy tényleg megtörténhet. Letartóztatnak minket és egy busz hátuljába dobnak, majd elhajtanak velünk a kórházból. A fickóról kiderül, hogy valójában őt azért jelölték meg, hogy megölhessék, mert UFO-t látott. Látta a Ragadozó űrhajóját leszállni. Most pedig velünk együtt lecsukják őt is, és közénk, elmebetegek közzé dobják. Mint tudjuk, nem maradhatnak szemtanúk, megpróbálják a buszt egy szakadékba vezetni, minket pedig egytől-egyig kivégeznek. Természetesen nem hagyjuk ezt, megszerezzük a buszt és mint valami „kiba***tt kemény legények” magunk eredünk a Ragadozó után, hogy megöljük, mert vagyunk annyira őrültek, hogy higgyünk ennek az idegen srácnak, aki látott már UFO-t.

Shane Black rendező korábban megerősítette, hogy az új rész hű marad a klasszikushoz, melyben az ő karaktere is otthagyta fogát. Black úgy fogalmazott, hogy a szkriptben található egy referencia arra, hogy a címben miért szerepel egyes szám, és hogy miért kapott R-besorolást a mozifilm. Sőt, most már azt is tudjuk, hogy az új rész a kertvárosban fog játszódni, ugyanakkor az is kiderült, hogy a rendező írótársával, Fred Dekkerrel hogyan kötötte össze az új részt a Ragadozó 2.-vel, ami bizonyos értelemben nem csak folytatása, de a sorozat újraindítása is lesz. Múlt hónapban kaptunk egy mozgó posztert is a filmhez, így most már tényleg itt az ideje, hogy lássunk is valami akciót a jövő nyárra csúsztatott horrorból.

A The Predator bemutatója 2018. augusztus 3-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Japánban újabb posztert mutattak be Az utolsó Jedikhez [SPOILER]

Next Article

Olaszországból érkeztek új székek az IMAX terembe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!