Főoldal Filmek Olivia Munn visszaemlékezett Bryan Singer furcsa viselkedésére az X-Men: Apokalipszis forgatásán
Filmek

Olivia Munn visszaemlékezett Bryan Singer furcsa viselkedésére az X-Men: Apokalipszis forgatásán

Bryan Singer több alkalommal is bizonyította, hogy csapnivaló filmrendező, majdhogynem lehetetlen vele dolgozni.

527
Olivia Munn

Bryan Singer több alkalommal is bizonyította, hogy csapnivaló filmrendező, majdhogynem lehetetlen vele dolgozni.

Bryan Singer neve azért is lehet olyan ismerős sok ember számára, hiszen egyike volt azoknak, akik beindították a modernkori képregénygyártást, neki köszönhetjük még az első két X-Men-filmet az új évezred elején. Kétségtelen, hogy az egyik mozgató rugója volt, hogy most itt tart a képregénygyártás Hollywoodban, ám a kezdeti sikerek után elmaradt Singer lelkesedése, és ez a később elkészült filmek minőségén is megmutatkozott, különös tekintettel az X-Men: Apokalipszisre.

Olivia Munn adott interjút a filmről, miután ő is kénytelen volt elszenvedni az Apokalipszist Psziché szerepében. Munn elárulta, hogy Singer felettébb furcsán viselkedett a forgatásokon, volt hogy fogott mindent, s egyszerűen napokra lelépett a forgatásról.

Amikor az X-Men-filmet forgattuk, azelőtt még soha nem voltam ehhez hasonló nagy forgatáson. Nem tudtam, hogy mi helyes vagy rossz, de azzal tisztában voltam, hogy Bryan Singer viselkedése furcsa, amikor otthagyta a forgatást és pajzsmirigyproblémára panaszkodott. Ahelyett hogy felkeresett volna egy orvost Montreálban, ami egy nagyon fejlett város, ő inkább azt mondta, hogy Los Angelesbe kell repülnie. Emlékeim szerint nagyjából tíz napra eltűnt. Ő csak annyit mondott, hogy ’Folytassátok. Folytassuk a filmezést.’ Ott voltunk a forgatáson, emlékszem, hogy egy nagy jelenetben voltunk, amikor visszajöttünk az ebédről, majd Bryan egyik asszisztense odajött, s megmutatta az sms üzenetet a mobiltelefonján.

A rendező azt írta a színészeknek ebben az üzenetben, hogy ’Srácok! Elfoglalt vagyok most, de csak folytassátok és kezdjétek a filmezést nélkülem.’ És mi csak annyit feleltünk, hát OK. Soha sem gondoltam normálisnak ezt, de nem vettem észre, hogy mások is hasonló véleménnyel vannak. Többen is úgy gondolták, hogy az nem volt normális, hogy a magas szinten ülő személyek, akik arról döntöttek, hogy felveszik ezt a személyt. Kiderült, hogy nagyon furcsa és nincs rendben. Ennek ellenére engedték Bryan-nek, hogy folytassa a munkát. Fox ezek után még rábízta a Bohém Rapszódiát, és végül mind tudjuk, mi történt.

Olivia Munn

Más színészek is hasonló véleményt formáltak a rendezőről. Sophie Turner, aki Jean Greyt játszotta, ’nem kellemesnek’ jellemezte a munkát, de Oscar Isaac is kellemetlen pillanatokat élt át az Apokalipszis gumiruhában. Úgy tűnik, hogy a rendezőnek fontosabb teendői támadtak abban az időben, amikor állítólag semmi másra nem kellett volna koncentrálnia, mint az X-Men: Apokalipszis forgatására, és ez az eredményen is meglátszott. Az éra egyik legrosszabb filmjét hozta össze. Kritikákban rossz narratíváról olvashatunk, az új karaktereket is csapnivaló módon mutatta be, és sok rajongó úgy gondolta, hogy nem használták ki Apokalipszis képességeit a képregényekből.

Bryan Singer
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Bryan Singer kitiltotta a képregényeket az X-Menek forgatásairól

Bryan Singer rendezőről az elmúlt időben több hír is napvilágot látott, az...

Filmek

Oscar Isaacnek rossz emlékei vannak az X-Men: Apokalipszis forgatásáról

Oscar Isaac, aki Apokalipszist az X-Menek ellenlábasát játszotta az X-Men: Apokalipszisben, fájdalmas...