x
Sorozatok

Mások mellett Olivia Munn és Danny Ramirez is csatlakozott a Tales of the Walking Dead szereplőgárdájához

Nagy nevekkel erősít a The Walking Dead egyik melléksorozata.

Mások mellett Olivia Munn és Danny Ramirez is csatlakozott a Tales of the Walking Dead szereplőgárdájához
  • Publishedfebruár 18, 2022

Az AMC még 2019 nyarán jelentette be, hogy befejeződik a The Walking Dead, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy a járkálók győztek volna, hiszen spinoff-sorozatok készülnek, és ezekben visszatér néhány szereplő a fősodorból is. Az egyik sorozat Tales Of The Walking Dead címre hallgat, amihez most több nevet is bejelentettek.

A terv szerint az antológiasorozat minden egyes epizódja más-más történet mesél majd el, s ezzel is gazdagítva az AMC sikersorozatát. Egy nyári megjelenést néztek ki a sorozathoz, és szeretnék a régi és új karaktereket és történetszálait összekapcsolni egymással. Eredetileg olyan sztárszereplőkről volt szó, mint Anthony Edwards (Az örökösnő álarca mögött, WeCrashed), Parker Posey (Lost in Space – Elveszve az űrben, Nem kutya), Terry Crews (Brooklyn 99 – Nemszázas körzet), Poppy Liu (Hacks) és Jillian Bell (Godmothered, Brittany Runs a Marathon), a mostani felállás szerint Olivia Munn (Predator – Ragadozó), Danny Ramirez (A Sólyom és a Tél Katonája), Loan Chabanol (Transporter: A Szállító – Örökség, Bérgavallér), Embeth Davidtz (Ray Donovan, Matilda), Jessie T. Usher (Veszélyes hazugságok, Shaft) és Gage Munroe (Senki, A viskó).

A The Walking Dead-univerzum tartalomért felelős vezetője, Scott M. Gimple lesz a producere Channing Powell showrunner mellett, aki korábban a The Walking Dead és a Fear The Walking Dead írójaként és producereként dolgozott. Mivel minden epizódban változik a történet, több rendezőt is elfogyaszt majd a sorozat; eddig Haifaa al-Mansour (Jómadár), Deborah Kampmeier (Star Trek: Picard), Tara Nicole Weyr (The Wilds), illetve Michael Satrazemis (The Walking Dead, Fear the Walking Dead), aki egyben a sorozat producere is lesz.

A bejelentése kapcsán kiadott nyilatkozatában Gimple elmondta, hogy mindannyian “hatalmas tehetségek”, akiktől azt várja, hogy “nagy, merész, különböző, érzelmes, sokkoló, ijesztő és őrült történetekkel keltik majd életre a TWD új világait”. Powell showrunner azzal egészítette ki Gimple gondolatait, hogy “a legjobb szereplőgárdához van szerencséjük”. Megosztott egy üzenetet is a rajongóknak, megjegyezve, hogy a kreatív csapat célja, hogy “ezt a színészpalettát” felhasználva “egyedi, kis filmekké” tegyék a spinoff-sorozatot.

A szereplőkön kívül továbbra is nagy a csend Tales Of The Walking Dead körül, de a legújabb nyilatkozat után várhatóan hamarosan bemutatják az első képeket és talán még egy teaser előzetest is kapunk hozzá. Konkrét dátumot nem jelöltek ki, de nyárra várható a sorozat, amit az AMC csatornánk és az AMC+ streamingszolgáltatón fognak bemutatni.

The Walking Dead
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.