Predator

Könyörtelen lett a Predator – A ragadozó végső előzetese

Megérkezett az utolsó előzetes a Predator – A ragadozó folytatáshoz, mely egyszerre lett brutálisan véres és szórakoztató.

Megérkezett az utolsó előzetes a Predator – A ragadozó folytatáshoz, mely egyszerre lett brutálisan véres és szórakoztató.

Az első előzetes nem igazán nyerte el a közönség tetszését, sokan aggodalmukat fejezték ki Shane Black rendező munkája miatt, azonban ahogy érkeztek az újabb előzetesek, úgy láttuk be, hogy bizony méltó folytatást kaphat az 1986-as klasszikus.

A kertvárostól egészen a külső övezetig folytatódik a vadászat Shane Black rendező Ragadozó epizódjában. Az univerzum leghalálosabb vadászai erősebbek, intelligensebbek és halálosabbak mint valaha, hiszen genetikailag frissítették DNS-szerkezetüket más fajokéval. Egy fiatal kis srác véletlenül aktiválja a vészhívót, ami egyet jelent egy meghívóval, a Ragadozók visszatérnek a Földre, amikkel csak egy ex katonákból álló csapat, és egy hozzájuk csatlakozó elkeseredett tudós képes felvenni a harcot, és megakadályozni az emberiség vesztét.

A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz, főszerepben a Logan – Farkas főszereplője Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey és Edward James Olmos.

Total
1
Shares
Previous Article

A Venom rendezője nem mond semmit arról, hogy Pókember feltűnik-e a filmben

Next Article
Russo

Márciusra elkészülhetnek a Bosszúállók 4. munkáival

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!