Főoldal Előzetesek Könyörtelen lett a Predator – A ragadozó végső előzetese
ElőzetesekBREAKING

Könyörtelen lett a Predator – A ragadozó végső előzetese

Megérkezett az utolsó előzetes a Predator – A ragadozó folytatáshoz, mely egyszerre lett brutálisan véres és szórakoztató.

763

Megérkezett az utolsó előzetes a Predator – A ragadozó folytatáshoz, mely egyszerre lett brutálisan véres és szórakoztató.

Az első előzetes nem igazán nyerte el a közönség tetszését, sokan aggodalmukat fejezték ki Shane Black rendező munkája miatt, azonban ahogy érkeztek az újabb előzetesek, úgy láttuk be, hogy bizony méltó folytatást kaphat az 1986-as klasszikus.

A kertvárostól egészen a külső övezetig folytatódik a vadászat Shane Black rendező Ragadozó epizódjában. Az univerzum leghalálosabb vadászai erősebbek, intelligensebbek és halálosabbak mint valaha, hiszen genetikailag frissítették DNS-szerkezetüket más fajokéval. Egy fiatal kis srác véletlenül aktiválja a vészhívót, ami egyet jelent egy meghívóval, a Ragadozók visszatérnek a Földre, amikkel csak egy ex katonákból álló csapat, és egy hozzájuk csatlakozó elkeseredett tudós képes felvenni a harcot, és megakadályozni az emberiség vesztét.

A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz, főszerepben a Logan – Farkas főszereplője Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey és Edward James Olmos.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Olivia Munn
Filmek

Olivia Munn visszaemlékezett Bryan Singer furcsa viselkedésére az X-Men: Apokalipszis forgatásán

Bryan Singer több alkalommal is bizonyította, hogy csapnivaló filmrendező, majdhogynem lehetetlen vele...

Predator
Filmek

Rettentően ocsmány koncepciós rajz a The Predator-filmből

A legújabb koncepciós rajz egy közel hét végtagú szörnyet tárt fel a...