x
BREAKING Előzetesek

Könyörtelen lett a Predator – A ragadozó végső előzetese

Megérkezett az utolsó előzetes a Predator – A ragadozó folytatáshoz, mely egyszerre lett brutálisan véres és szórakoztató.

  • Publishedaugusztus 31, 2018

Megérkezett az utolsó előzetes a Predator – A ragadozó folytatáshoz, mely egyszerre lett brutálisan véres és szórakoztató.

Az első előzetes nem igazán nyerte el a közönség tetszését, sokan aggodalmukat fejezték ki Shane Black rendező munkája miatt, azonban ahogy érkeztek az újabb előzetesek, úgy láttuk be, hogy bizony méltó folytatást kaphat az 1986-as klasszikus.

A kertvárostól egészen a külső övezetig folytatódik a vadászat Shane Black rendező Ragadozó epizódjában. Az univerzum leghalálosabb vadászai erősebbek, intelligensebbek és halálosabbak mint valaha, hiszen genetikailag frissítették DNS-szerkezetüket más fajokéval. Egy fiatal kis srác véletlenül aktiválja a vészhívót, ami egyet jelent egy meghívóval, a Ragadozók visszatérnek a Földre, amikkel csak egy ex katonákból álló csapat, és egy hozzájuk csatlakozó elkeseredett tudós képes felvenni a harcot, és megakadályozni az emberiség vesztét.

A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz, főszerepben a Logan – Farkas főszereplője Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey és Edward James Olmos.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.