Wide Screen
Image default
Filmek

Rettentően ocsmány koncepciós rajz a The Predator-filmből

A legújabb koncepciós rajz egy közel hét végtagú szörnyet tárt fel a Predator – A ragadozó című folytatásból.

Shane Black az 1987-es Ragadozó franchise újraélesztésével próbálkozott tavaly, azonban tényleg csak próbálkozott. A klasszikust többször is megidézték, de ami egyszer összejött Arnold Schwarzeneggerrel, az másnak egyszerűen nem ment. Már a második rész sem volt a régi, így érthető, hogy a stúdió miért várt ennyit Shane Black rendező alkotására.

Nem sokkal a Predator – A ragadozó bemutatója után több koncepciós terv is napvilágot látott, többségük olyan teremtményeket ábrázoltak, amik végül nem kerültek bele a filmbe. Ezek a tervek főként azt ábrázolták, ahogy a Ragadozók DNS-ét más fajokéval keverték, így születtek ember és idegen hibridek, de majom és pókszerű különös lényeket láttunk már korábbi terveken.

A most bemutatott terv Kyle Brown tervezőtől származik, amin több végtaggal ellátott Ragadozókat ábrázolt. Akárcsak a többi terv, végül ez sem került bele a végső vágásba, de ahogy a költő mondja, a kép egy olyan Ragadozót ábrázol, ami a hibrid kísérlet során elszenvedett mutáció nyomait látjuk, több állat DNS-ét keverték össze. A stúdió korábban is próbálkozott már hasonlóval, legutóbb a 2010-ben bemutatott Ragadozókban, ahol kutyákkal vadásztak a címszereplők, de az Aliens vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2. részében is láttunk a Xenomorph és Predator hibridet, és ugyan a legújabb ötletek a tervezőasztalon maradtak – egytől eltekintve, az Ultimate Predatortól -, de értékben sokat aligha tettek volna a filmhez.

Ha eltekintünk a két Alien vs Predator filmtől, akkor a nyáron bemutatott mozifilm volt a franchise negyedik része, sajnos azonban Shane Black hiába tért vissza az eredeti filmből, mint rendező – Hawkinst játszotta -, nem sikerült maradandót alkotni, sem a kritikusok, sem a rajongók nem szerették az új részt, ez pedig alighanem megpecsételte a folytatást. Pedig már azt is előkészítették. Sőt, több alternatív befejezést is forgattak, ami akár egy Alien Predator crossovert is eredményezhetett volna.

Még több a témában...

[Gamescom 2019] Kaptunk Predator: Hunting Grounds előzetest is!

Héja Szabolcs

Jövő héten lezárhatják a Disney és Fox házasságot

Kévés Bence Mihály

A Fox megerősítette, nincs terven újabb Alien-film és az Alien: Isolation folytatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon