Predator

Rettentően ocsmány koncepciós rajz a The Predator-filmből

A legújabb koncepciós rajz egy közel hét végtagú szörnyet tárt fel a Predator – A ragadozó című folytatásból.

A legújabb koncepciós rajz egy közel hét végtagú szörnyet tárt fel a Predator – A ragadozó című folytatásból.

Shane Black az 1987-es Ragadozó franchise újraélesztésével próbálkozott tavaly, azonban tényleg csak próbálkozott. A klasszikust többször is megidézték, de ami egyszer összejött Arnold Schwarzeneggerrel, az másnak egyszerűen nem ment. Már a második rész sem volt a régi, így érthető, hogy a stúdió miért várt ennyit Shane Black rendező alkotására. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Nem sokkal a Predator – A ragadozó bemutatója után több koncepciós terv is napvilágot látott, többségük olyan teremtményeket ábrázoltak, amik végül nem kerültek bele a filmbe. Ezek a tervek főként azt ábrázolták, ahogy a Ragadozók DNS-ét más fajokéval keverték, így születtek ember és idegen hibridek, de majom és pókszerű különös lényeket láttunk már korábbi terveken.

A most bemutatott terv Kyle Brown tervezőtől származik, amin több végtaggal ellátott Ragadozókat ábrázolt. Akárcsak a többi terv, végül ez sem került bele a végső vágásba, de ahogy a költő mondja, a kép egy olyan Ragadozót ábrázol, ami a hibrid kísérlet során elszenvedett mutáció nyomait látjuk, több állat DNS-ét keverték össze. A stúdió korábban is próbálkozott már hasonlóval, legutóbb a 2010-ben bemutatott Ragadozókban, ahol kutyákkal vadásztak a címszereplők, de az Aliens vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2. részében is láttunk a Xenomorph és Predator hibridet, és ugyan a legújabb ötletek a tervezőasztalon maradtak – egytől eltekintve, az Ultimate Predatortól -, de értékben sokat aligha tettek volna a filmhez.

Ha eltekintünk a két Alien vs Predator filmtől, akkor a nyáron bemutatott mozifilm volt a franchise negyedik része, sajnos azonban Shane Black hiába tért vissza az eredeti filmből, mint rendező – Hawkinst játszotta -, nem sikerült maradandót alkotni, sem a kritikusok, sem a rajongók nem szerették az új részt, ez pedig alighanem megpecsételte a folytatást. Pedig már azt is előkészítették. Sőt, több alternatív befejezést is forgattak, ami akár egy Alien Predator crossovert is eredményezhetett volna.

Total
2
Shares
Previous Article
Mission: Impossible

Christopher McQuarrie aláírt a Mission: Impossible következő részeire

Next Article
Thanos

Koncepciós rajz mutatja meg, hogy milyen lett volna a fiatal Thanos

Related Posts