A Predator – A ragadozó koncepciós rajzai egy másik lényt is bemutatnak

Több koncepciós képet is bemutattak a Predator – A ragadozó korai fázisából, ahogy elképzelték az új idegeneket.

Több koncepciós képet is bemutattak a Predator – A ragadozó korai fázisából, ahogy elképzelték az új idegeneket.

A franchise idén ősszel visszatért a mozikba az 1987-es Ragadozó folytatásával, azonban kissé felemásra sikerült az új rész. Míg egyes rajongók élvezték a nosztalgiát a filmben, addig mások egyenesen menekültek az előadásról, és ugyan előkészítették a folytatást, de a számok után aligha lesz belőle valami. Azt viszont biztosra tudjuk, hogy hosszú tervezési folyamat előzte meg Shane Black alkotását, amiből most csemegézhetünk egy keveset.

A Predator – A ragadozóban nemcsak a közismert ragadozó tért vissza a Földre, hanem magával hozott egy sokkal félelmetesebb, vadabb szörnyet, egy genetikailag módosult példányt is, azonban a most bemutatott tervek alapján egy másik fura szörny is feltűnt volna a filmben. Ahogy a művész is fogalmazott, valamiféle majom-hibrid ragadozókkal is találkoztunk volna a filmben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Here is a predator hybrid multi limb monkey creature.Production Designer Martin Whist and Shane black had notes exactly that of a multi limb hybrid monkey predator creature…typically I spend some time exploring in sketch phase if I have the time with simple paper and pencil.for this creature I had to jump right into 3D and blast something pretty quickly in a night or 2 after hours….early part of the script there were allot of different hybrid creatures that Tully summers and myself tackled…..I’m not sure if they were in the ship in the pods or the predator scientist emmessaries we experimenting with different animals and mixing DNA .i there were some initial quick ideas and wanted to c option to explore if it was something to refine later.in the end all that was cut out of the final edit of the film…regardless …was still fun tackling this as an exercise….humbly thank u:) #thepredator #creaturedesign #characterdesign #conceptart

Constantine Sekeris (@constantinesekeris) által megosztott bejegyzés,

Ezek az új lények valószínűleg azzal a felfedezéssel álltak volna szoros kapcsolatban, miszerint a Ragadozók az évtizedek alatt különböző élőlények DNS-sét felhasználva fejlődésen mentek keresztül, akárcsak a Mega-Predator a filmben. Martin Whist tervezőtől sajnos nem kaptunk választ arra, hogy ezek a fura szörnyek a tervező asztalon maradtak, vagy akár jeleneteket is forgattak velük. Végső soron azon sem lennénk meglepve, ha valóban szerepeltek a filmben, hiszen mint tudjuk, hogy az utómunka során több ponton is átírták a filmet, kivágtak belőle karaktereket, sőt, a teljes harmadik felvonást úgy ahogy volt, átírták, és még azt a tervet is elvetették, hogy Arnold Schwarzenegger visszatérjen a filmben – habár a felkérésre a színész mondott nemet, mert ő egy cameo jelenetnél többet szeretett volna.

Total
10
Shares
Previous Article

Új fénykardokkal harcolnak a Star Wars: Episode IX főszereplői?

Next Article

A Boldog halálnapot 2. előzetese egészen szórakoztató

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!