Ragadozó

A Predator egyik alternatív befejezése a kapcsolatot kereste volna az Alien franchise főszereplőjével

A Predator – A ragadozó a franchise felélesztésére készült, azonban aligha készül több rész belőle, pedig a film előkészítette a folytatást.

A Predator – A ragadozó a franchise felélesztésére készült, azonban aligha készül több rész belőle, pedig a film előkészítette a folytatást.

Shane Black rendező korábban elárulta már, hogy a filmhez több befejezés készült, így az egyikben Arnold Schwarzenegger karaktere, Dutch is visszatért volna, azonban a színész nemet mondott rá, miután megítélése szerint elhanyagolható szerepet szántak neki, s ezért ő inkább kimaradt belőle. Így utólag jól döntött, mert a Predator – A ragadozó nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, s talán a stúdió lemond a további részekről. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”yes” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy beszámolóból azonban kiderült, hogy az egyik alternatív befejezésben még az Alien franchise főszereplője, Ellen Ripley hadnagy is feltűnt volna. A reboot a bemutató előtt több tesztvetítésen is átesett, s ezek egyike sem aratott átütő sikert, így a stúdió elrendelte az újraforgatásokat, ami végül a film teljes utolsó harmad átírását is eredményezte, és még ezek után is meggyűlt vele a bajuk. A Foxot nem hibáztathatjuk, érezték, hogy a Predator túl messzire merészkedett a franchisetól az egész gén-kezelt ragadozófajjal.

A Predator felfedte a titokzatos Ragadozó Gyilkos öltönyt, amit az emberiség kapott ajándékba a Ragadozóktól. A premier óta kiderült, hogy készült egy másik befejezés is, amelyben a kapszulában egy ismeretlen karakter feküdt volna arcán egy facehugger-stílusú légzőmaszkkal. A ruhán pedig a Weyland-Yutani Corporation logóját is kiszúrtuk volna. Az eredeti forgatókönyv végén pedig Arnold Schwarzenegger karaktere a folytatást vezette volna fel.

Yuri Everson effektekért felelős stábtag Instagram-oldalán mutatott terveket arról, hogy az egyik alternatív befejezésben az Alien franchise Ellen Ripleyjét láttuk volna kapszulában. Everson a bejegyzésben elmagyarázza azt is, hogy összesen három befejezés készült a filmhez, valamint hogy Sigourney Weaver színésznőt Breanna Watkins helyettesítette a forgatáson Ripley szerepében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We shot 3 different endings for #thepredator, all variations of a “Predator Killer”. This unused ending was Predator Killer Ripley wearing the breather mask we created for the film. You can see her name tag there on her costume. Breanna Watkins played Ripley under the mask instead of Sigourney Weaver. The moving “fingers” and “tail” were deemed too facehugger-like on the day and were cut and removed by someone… ✂️ Sorry @jon_k_miller who headed up making the breather mask for us @thestudioadi with @saratheterra @ape5150 Zac Teller and Lord Garth but they made me do it! Michael Diner and his amazing Vancouver crew made the pod. All in no time flat. More #bts to follow…?? #flashbackfriday #avpgalaxy

Yuri Everson (@h2originals) által megosztott bejegyzés,

Ebből az alternatív fináléból kiderült, hogy a stúdió ismét fontolóra vett egy crossovert a Predator és az Alien franchise között. Tehát egy cliffhangerrel fejeződött volna a Predator, aminek ugyan sok értelme nem lett volna, hiszen a filmben 2018-at írtuk, míg az Alien franchise első darabja 2122-ben játszódik, persze ezt időutazással megválaszolhatták volna. Minden bizonnyal a crossoverre Weaver is nemet mondott volna, hiszen ő már az Alien harmadik részében Ripley halálát kérte, merthogy elmondása szerint rossz irányba ment a franchise, meg úgy egyébként is, most az Avatar-folytatásokkal van elfoglalva.

Total
1
Shares
Previous Article
thanos

A Netflix intergalaktikus szociopatának nevezte Thanost

Next Article
Disney+

A Disney+ felület is a Marvel Moziverzum része lesz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!