a
FőoldalFilmekSzinte teljesen átírták a The Predator-reboot befejezését

Szinte teljesen átírták a The Predator-reboot befejezését

A film írója megerősítette, hogy az újraforgatások alatt szinte teljesen újraforgatták a The Predator-mozifilm végét.

Fred Dekker forgatókönyvíró erősítette meg az elmúlt napokban, hogy valóban elrendelték a The Predator-film újraforgatását, ami az elmúlt héten meg is történt Vancouverben. Bár hivatalos részleteket továbbra sem árultak el a cselekményről, de azt azért sikerült megtudnunk, hogy hasonlóan az 1987-es filmhez, itt is egy maroknyi embercsoportnak kell farkasszemet nézni az idegenekkel.

A filmet eredetileg 2018. február 9-én mutatták volna be a mozikban, de a stúdió úgy döntött, inkább augusztus 3-ára tolja a bemutatót, de végül ez sem tetszett a stúdiónak, így csak szeptember 14-én kerül bemutatásra a reboot. Nem világos, hogy a stúdió az újraforgatások miatt csúsztatta el hat hónappal a film bemutatóját – mára teljesen bevett szokás a nagy kasszasikereknél az újraforgatás -, vagy valami más megfontolásból.

A CinemaBlend készített interjút Dekkerröl, aki a következőt mondta a munkáról:

Múlt héten befejeztük a film újraforgatását, és nagyjából harmadik felvonás háromnegyedét újraírtuk. Shane Black nem csak tökéletes szakember, de nagyszerű író is egyben. Ő egy szószóló! Nagyon, nagyon izgalmas élmény volt, és úgy gondolom, hogy még mindig az egyik legszenvedélyesebb történetíró a filmes szakmában.

A rendező személyével már a ’87-es filmben is találkoztunk, ugyanis ő játszotta Hawkins karakterét. De nem ő az egyedüli, hiszen Dekker neve is szerepelt az akkori filmnél, merthogy John McTiernan (Die Hard) íróval közösen írták a Ragadozó szkriptjét, így minden okunk megvan a bizakodásra, hogy méltó folytatást kapjunk ősszel.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.