Főoldal Előzetesek Akciódúsra és viccesre sikerült a Predator – A ragadozó legújabb tévészpotja
Előzetesek

Akciódúsra és viccesre sikerült a Predator – A ragadozó legújabb tévészpotja

Eddig csak akcióra hegyezték ki az előzeteseket, most azonban megmutatták nekünk a Shane Black-féle humort is Predator – A ragadozó rebootban.

724

Eddig csak akcióra hegyezték ki az előzeteseket, most azonban megmutatták nekünk a Shane Black-féle humort is Predator – A ragadozó rebootban.

A 20th Century Fox stúdió egy új TV Spottal örvendeztette meg a Ragadozó franchise szerelmeseit, melybe sok új eddig nem látott jelenetet is belezsúfoltak. De ami még ennél is érdekesebb, hogy végre kaptunk betekintőt abba, hogy mit is várhatunk a folytatástól. Shane Black korábban már utalást tett arra, hogy az 1986-as Ragadozó című film folytatása nem csak félelmetes lesz, hanem vicces is. Aki ismeri Blacket, az tudja, hogy mit várhatunk a rendezőtől, de valahogy nehezen tudtuk elképzelni a Ragadozót humorral megspékelve. Nos, magatok is megnézhetitek, mennyire jól működik a horror és a humor zsánere egy filmben.

A kertvárostól egészen a külső övezetig folytatódik a vadászat Shane Black rendező Ragadozó epizódjában. Az univerzum leghalálosabb vadászai erősebbek, intelligensebbek és halálosabbak mint valaha, hiszen genetikailag frissítették DNS-szerkezetüket más fajokéval. Egy fiatal kis srác véletlenül aktiválja a vészhívót, ami egyet jelent egy meghívóval, a Ragadozók visszatérnek a Földre, amikkel csak egy ex katonákból álló csapat, és egy hozzájuk csatlakozó elkeseredett tudós képes felvenni a harcot, és megakadályozni az emberiség vesztét.

A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz, főszerepben a Logan – Farkas főszereplője Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey és Edward James Olmos.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Olivia Munn
Filmek

Olivia Munn visszaemlékezett Bryan Singer furcsa viselkedésére az X-Men: Apokalipszis forgatásán

Bryan Singer több alkalommal is bizonyította, hogy csapnivaló filmrendező, majdhogynem lehetetlen vele...

Predator
Filmek

Rettentően ocsmány koncepciós rajz a The Predator-filmből

A legújabb koncepciós rajz egy közel hét végtagú szörnyet tárt fel a...