Close


Közelgő események

Filmek

Bryan Singer kitiltotta a képregényeket az X-Menek forgatásairól

Bryan Singer rendezőről az elmúlt időben több hír is napvilágot látott, az egyik ilyen, hogy a direktor kitiltotta a képregényeket a forgatásokról.

Bryan Singer kitiltotta a képregényeket az X-Menek forgatásairól
  • PublishedNovember 24, 2018

Bryan Singer rendezőről az elmúlt időben több hír is napvilágot látott, az egyik ilyen, hogy a direktor kitiltotta a képregényeket a forgatásokról.

Maga Hugh Jackman, azaz Farkas osztott meg érdekességet, hogyan teltek az X-Men-filmek forgatásai. A színésztől megtudtuk, hogy Bryan Singer rendező nem rajongott azért az ötletért, hogy a forgatáson képregényszámok szerepeljenek a filmben, sőt, egyenesen megtiltotta a stábnak, hogy felhasználjanak bármilyen kiadványt is filmjében.

Jackman az MTV Newsnak adott interjút a The Front Runner promótálása alatt, melyben elárulta, hogy Singer megtiltotta az X-Men képregényeket a forgatások alatt azzal a céllal, hogy a nézők úgy tekintsenek a szereplőkre, mint komoly és háromdimenziós karakterekre.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Hugh Jackman”]Bryan Singernek az volt az elképzelése, hogy az emberek úgy gondoljanak rá, hogy ő komolyan akarja venni a képregényszereplőket, mint valódi háromdimenziós karaktereket, hogy azok az emberek, akik nem értik ezeket a képregényeket, és kétdimenziós alakokként tekintenek rájuk, ezért senkinek sem volt megengedve [a képregény]… Soha nem olvastam X-Men képregényt, így az emberek az ajtóm alá csúsztattak pár darabot belőle. Olvastam őket, és úgy tekintettem ezek a dolgokra, mint „ragyogó dolgokra”, amiket aztán később fizikálisan is megnéztünk.  [/penci_blockquote]

 

Ennek tudtában nem kizárt már, hogy James Mangold a Logan – Farkasban azt a jelenetet, mikor Farkas egy X-Men képregényt mutat Laurának, valójában egy fricskának szánta Singernek. Jackman a beszélgetés alatt azt is elárulta, hogy Kevin Feige a Marvel Studios elnöke több képregényszámot is ajánlott neki, amit feltételen el kell olvasnia, de hogy mely számokról van szó, arról nem esett szó.

Az X-Menekkel legközelebb jövő év nyarán találkozhatnak a rajongók, ugyanis akkor mutatják be az X-Men: Sötét Főnixet.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.