Oscar Isaacnek rossz emlékei vannak az X-Men: Apokalipszis forgatásáról

Oscar Isaac, aki Apokalipszist az X-Menek ellenlábasát játszotta az X-Men: Apokalipszisben, fájdalmas emlékei maradtak a forgatásról.

Oscar Isaac, aki Apokalipszist az X-Menek ellenlábasát játszotta az X-Men: Apokalipszisben, fájdalmas emlékei maradtak a forgatásról.

A legutóbbi X-Men-film nemcsak a kritikusok, hanem a rajongók tetszését sem nyerte el. Sőt, a rajongók egyenesen nevetségesnek találták a film címszereplő (Apokalipszis) jelmezét, amikor Bryan Singer rendező és a 20th Centruy Fox bemutatták a gazfickót. A napokban Oscar Isaac is kitálalt, hogy közel sem telt jókedvűen a forgatás, pokoli nehéz volt a ruhában a filmezés, és még azt sem kapta meg, amiért elvállalta a szerepet.

Az új Star Wars-trilógia sztárjával a GQ készített interjút, ahol őszintén mesélt az X-Men: Apokalipszis forgatásáról, és arról, hogy mi jelentette számára a legnagyobb nehézséget: [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Oscar Isaac”]Az Apokalipszis forgatása kínos volt.  Nem tudom, hogy mikor mondtam igent a szerepre, nem voltam tisztában, hogy mi fog történni. Egy ragasztóból készült 20 kg-os ruhát adtak rám, így állandóan hűteni kellett engem.

Úgy voltam vele, hogy „ó, kell nekem ez a munka, mert azokkal a nagyszerű színészekkel dolgozhatom együtt, akiket annyira szeretek”, de nem is láttam őket, még a fejemet sem tudtam mozgatni abban a jelmezben. És egy direkt erre a célra készített nyeregre kellett ülnöm, mert az volt az egyetlen, amire le tudtam ülni, a felvételek között pedig egy hűtött sátorba vittek.[/penci_blockquote]

Isaac részletekbe nem ment bele, hogy milyen volt Bryan Singer rendezővel a közös munka – akit kirúgtak a Bohém rapszódia rendezői székéből, miután nem jelent meg több forgatáson -, de azt kijelentette, hogy mennyire borzalmas volt az Apokalipszis forgatása.

Minden egyes alkalommal, amikor megmozdultam a gumi és műanyag nyikorgását kellett hallgatnom, ezért tehát mindent, amit mondtam, újra kellett szinkronizálni. És a legrosszabb rész az volt, hogy órákba telt mire kiszabadultam a jelmezből. Szóval így telt az X-Men: Apokalipszis forgatása.

Nos, mint olvasható, nemcsak nekünk, de a színész(eknek) sem tetszett a film, sajnos azonban a következő X-Men-filmhez sem fűzünk sok reményt, ugyanis Simon Kinberg X-Men: Sötét Főnixe körül is gondok vannak. A Sötét Főnixet eredetileg most novemberben mutatták volna be a nagyérdeműnek, azonban a stúdió eltolta a bemutatót a sok újraforgatás miatt, így csak 2019 nyarán láthatjuk.

Total
2
Shares
Previous Article

A Disney bemutatta az első előzetest az előszereplős Dumbo-filmből

Next Article
Redd

Női főszereplőt kap A Karib-tenger kalózai reboot?

Related Posts
Wide Screen YouTube