Japánban újabb posztert mutattak be Az utolsó Jedikhez [SPOILER]

Távolkeletről érkezett már a hét elején egy nemzetközi előzetes és poszter, amit most újabb spoileres plakát követett.

Távolkeletről érkezett már a hét elején egy nemzetközi előzetes és poszter, amit most újabb spoileres plakát követett.

Miután a Disney bemutatta a Star Wars: Az utolsó Jedik második előzetesét, a közösségi oldalak felrobbantak a látottak után, hogy vajon a folytatásban Rey (Daisy Ridley) átáll-e a Sötét oldalra, mi történik Luke-kal (Mark Hamill), Kylo Ren (Adam Driver) apja halála után megtér, vagy ez is csak gondosan kitervelt marketingfogás?

Sajnos a történet azonban nem ilyen egyszerű. A film egyik japán oldalán közzétettek egy új moziplakátot, illetve a filmhez egy bővített leírást is, ami nagyon erős spoilereket tartogat. Az új poszter egyben utalás lehet arra is, hogy mi fog történni Luke Skywalker jedi mesterrel a nyolcadik részben.

A japán nyelvű oldalon megjelent a film egy bővebb szinopszisa is, ami meglehetősen hiányosra sikerült, ezért előre is elnézésetek kérjük. Íme az írás, ami megmaradt belőle:

A fény? A Sötétség? E két ember, Rey és Kylo, akik mintha nem tudnának választani a két oldal között; megrázó képsorokkal utalnak a két karakter jövőjére a Star Wars: Az utolsó Jedikben. A világ megdöbbenve nézte, mikor Kylo Ren kezét nyújtotta Reynek a második előzetesben, de a kérdés az, hogy mi vár Reyjre és Kylora. Fény? Esetleg Sötétség? Vagy együtt fogják használni az Erőt? Rey, akiben felébredt a benne szunnyadó Erő a hetedik részben, akit elveszett és bizonytalan érzések vezetnek, le fog térni az útról, s átáll a Sötét oldalra… Kylonak még azok után is maradt jóság a szívében, hogy megölte Han Solot, valódi apját a filmben, ám a folytatásban képes lesz elárulni a Sötét oldalt? Úgy tűnik, hogy e két főszereplő kapcsolatban állnak egymással.

Ugyebár, aki látta azt a bizonyos előzetest, azok tudják, hogy a trailer végén volt egy jelenet, mikor Rey segítséget kér valakitől, hogy megtalálja helyét ebben az egészben. A jelenetben feltűnik Ren is, aki kezét nyújtja, de nem derül ki a részből, hogy pontosan kinek is. A rajongók és többen úgy vélik, hogy Kylo Ren igazából nem is a lánynak adja kezét, hanem Luke Skywalkernek, és az egész beállítás csak a Disney őrült terve, hogy megtévessze a rajongóknak. December 14-én, a film hazai bemutatóján mindenre választ kapunk.

Total
0
Shares
Previous Article

Ezért pörög most mindenki az új iPhone X-en!

Next Article

Thomas Jane részleteket fedett fel a The Predator történetéből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!