Egyszerre lesz vicces és félelmetes az új Predator

Vicces és félelmetes, egyszerre? Felmerülhet a kérdés, hogy ezt mégis hogyan fogják kivitelezni?

Vicces és félelmetes, egyszerre? Felmerülhet a kérdés, hogy ezt mégis hogyan fogják kivitelezni?

Shane Black jelenleg is dolgozik az új Predator filmen, amit egyszerűen csak The Predator-nak kereszteltek el. Annyi mindent hallottunk már a filmről, de sajnos a forgatást még nem kezdték el, a bemutató meg pláne odébb van még. Kicsit olyan érzés kerülget bennünket, mintha soha nem készülne el ez a film. A rendező elmondta, hogy minden a tervek szerint halad, és jövő év elején indul a forgatás is.

A Collider készített egy hosszabb interjút Black-kel, aki pont Vancouverbe tartott, ahol hamarosan kezdetét veszi a munka. Februártól hivatalosan is forog a The Predator film. A rendező beszélt arról is, hogy mire készülhetünk, és mit várhatunk az új Ragadozó filmtől.

Úgy gondolom, hogy a Ragadozó filmek némileg eltértek abban a tipikus sci-fitől, hogy van egyfajta thriller is már ezekben. Szerintem ijesztőnek és viccesnek kellene lennie, mert az emberek nagyon ritkán kapnak esélyt, hogy lássák ezeket együtt. A nézőket nem, ellenben a karaktereket megértem. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a filmem olyan lesz, amit még korábban nem láttunk.

A rendező elárulta, hogy a Fox-szal nagyon szorosan együttműködnek, a stúdió segíti mindenben a munkáját, de megemlítette azt is, hogy nagyrészt kellett ehhez az idei Deadpool film sikere is. A Fox-nál sokkal inkább nyitottabbak egy R-besorolású filmre, mert látják, hogy mekkora rajongótábora van. És hogy mekkora felnőtt tömeget tudnak megmozgatni egy-egy ilyen hard-filmmel. A stúdió következő filmje a Logan lesz, ami szintén R-es jelzést kapott, tehát elmondhatjuk, hogy a 20th Century Fox nagy lehetőséget lát ebben az új korszakban. Shane elmondta, hogy a stúdió, és szerinte is csak az R-besorolás jöhetett szóba a The Predator filmnél.

A Fox nagyon együttműködő. Úgy értem, hogy egyrészt ehhez kellett a Deadpool sikere, de én is tettem az ügy érdekében, és szerintem a Predator rajongók is egyetértenek abban, hogy senkinek sem jó egy PG-13-as besorolás. Az lett volna csak az igazán cserbenhagyás, ha toleránsabbak vagyunk a családos nézőkhöz, mint ha hagyjuk, hogy azonos színvonalú legyen az első R-besorolású filmhez.

Apropó Logan, ha már két film kapcsolatáról beszélünk, akkor van egy közös mindkettőben, mégpedig, hogy Boyd Holbrook szerepel bennük. Eredetileg Benicio Del Toro-é volt a szerep, de azt át kellett adnia a Holbrook-nak, mert annyira betáblázta magát a színész, hogy nem tudta volna elvállalni a Ragadozó szerepet. Szerencsére Shane Black bízik a Narcos sztárjában, és a JoBlo egy korábbi interjújában így dicsérte a színészt:

Nagyon jó hír. Benicio-val sajnos a sűrített naptárja miatt nem tudtunk volna együtt dolgozni. Már bejelentették a bemutatót, és így sokkal később kellett volna kezdenünk, mint ahogy azt szerettük volna. Egyetlen vigaszunk ez a kölyök (Boyd Holbrook), akivel egy kis időt töltöttem most együtt, és nem csak bámulatos, de csodálatos színész is.

Annak ellenére, hogy Boyd Holbrook nem annyira nagy név, mint Benicio Del Toro, ez nem jelent semmit. A Fox látszólag bízik a színészben, hiszen egy másik nagy filmben, a Logan-ben ő kapta meg az egyik rosszfiú szerepét. A rendező csak ismételni tudta önmagát, hogy a The Predator film inkább lesz folytatás, mint reboot:

Meg kell, hogy álljon majd a saját lábán, de a célunk az, hogy megbizonyosodjunk és tudomást szerezzünk arról, hogy harminc évvel később is folytatható a történet. Más szóval összefüggés lesz a mostani és a harminc évvel ezelőtti történet között, mikor Dutch-ot és csapatát megtámadták a dzsungelben, és kis híján megölt mindenkit az idegen. Ez is mitológia rész lesz, ennek értelmében inkább nevezném folytatásnak, mint sem rebootnak.

A fenn elmondott dolgok mellett tudjuk továbbá, hogy a filmet IMAX-ben is bemutatják majd, valamint már az első hivatalos plakátot is megkaptuk a stúdiótól. Év végéhez közeledve az események kezdenek felgyorsulni, hiszen a stáb jövő év elején kezdi el forgatni a The Predator részt Vancouverben. A film premiere 2018. február 9-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Sorozatajánló: Rick and Morty

Next Article

Kevin Feige-gel megvitatták a Marvel jövőjét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!