A The Predator hivatalosan is a kertvárosban játszódik!

Isten hozott a kertvárosban, Predator franchise! Mégis retteghetnek a kertváros lakói, mert ott játszódik a The Predator.

Isten hozott a kertvárosban, Predator franchise! Mégis retteghetnek a kertváros lakói, mert ott játszódik a The Predator.

Shane Black rendező korábban úgy nyilatkozott, hogy elkerülik az amerikai kertvárost, és visszatérnek az esőerdők mélyébe, akárcsak tették azt az első Ragadozó-filmben. Most viszont úgy tűnik, mégis igaznak bizonyult a The Hollywood Reporternek egy éve megjelent cikke, miszerint kertvárosban fog játszódni a Predator reboot. Nem csak titeket, hanem minket is összezavartak az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok, de akkor ki hazudik?

A Variety nemrég a 20th Century Fox vezérigazgatóját, Stacey Snidert kérdezte a franchise-építésről, aki úgy fogalmazott, hogy Shane Black Ragadozó-filmje merőben más lesz mint a korábbiak :

Van egy Predator filmünk, ami egy egészen váratlan és merőben más feldolgozás. Úgy képzelem, hogy csak a forgatókönyv olvasása 500 órát vesz igénybe, a történet a dzsungelből a külvárosba költözik át, ahol a harcok zöme történik, és ezért Emma [Watts] állt ki, ő nevezte ki Shane Blacket rendezőnek. A forgatókönyv első oldalait olvasva olyan érzés fogott el, hogy ez nem is Ragadozó-film. A kertvárosban játszódik. Egy kissrác és apja lesz az események középpontjában.

Tekintettel arra, hogy az 1987-es Ragadozó óta nem sikerült új klasszikust forgatni, mely egyaránt képes lett volna megfelelni a kritikusok és rajongók által támasztott elvárosoknak, így talán a stúdió részéről szükséges volt meglépni az új irányt. De biztosak vagyunk abban is, hogy megosztó vélemények születnek majd a jövő augusztusban érkező The Predatorról, hacsak nem valami őrülten jó filmmel lesz dolgunk.

A The Predator bemutatója 2018. augusztus 3-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

2018 elején kezdődhet a szóló Joker-film forgatása

Next Article
Rian Johnson

Teljesen elkészültek a Star Wars: Az utolsó Jedik utómunkáival

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!